Skip to content

Onze man in de vreemde brandt los: ‘En dan die verbeelding: Nederland Gidsland. Poeh! Volstrekte gekheid. Niks gidsland! Gifland! De socialistische illusie van de maakbare samenleving! Pffffff…! Gifsla!

mei 25, 2017

‘Ja, laten we daar maar eens even heel fijn met zijn allen een kwartiertje over gaan praten dan komen we er wel uit!’

 

Vanuit zijn huis in de Bourgogne neemt de alom gevreesde uiterst reactionaire kunste naar Frank Forrest de gelegenheid te baat om met het volgens hem zo bekrompen maar los geslagen, verachterlijke Nederland af te rekenen.

Onze man in de vreemde brandt los: ‘En dan die verbeelding: Nederland Gidsland. Poeh! Volstrekte gekheid. Niks gidsland! Gifland! De socialistische illusie van de maakbare samenleving! Pffffff…! Gifsla!

De vrouwen emancipatie! Ook zoiets! Grote misvatting toch? De vrouw hoort in bed, bad of in de keuken om de kachel op te neuken heb ik geleerd van die SGP voorman die altijd zo vies keek van achter zijn zwarte hoornen bril, maar wat een overtuigende bewijs voering vanuit de Bijbel die geloofsbroeder, welk een schriftkennis, daar zouden de mensen eens wat vaker naar moeten luisteren! Ongelooflijk!

De voornaamste taak van de vrouw blijft ten alle tijde als lust konijn! Kinderen fokken in het standje uit Het Grote Stande Boek dat de Heer des huizes eist en al gaat het van Au Au voor de vrouw: niks mee te maken.

 

Kinderen dus! Voordeliger per dozijn. Een konijnenhok vol en af en toe een wortel door de tralies heen steken, dat is gezond die vitamines, dan gaan die zuigmondjes weer van snif snif snif en verder de kinderbijslag lekker opstrijken en naar de Balearen lekker met zijn tweetjes.

 

Ik noem die knakkers met een dozijn kinderen altijd de kinderbijslag kutbikkers. Ze vreten toch ook van de extra terrestiale genitale uitwerpselen van hun wijfjes! Aas eters! De baarmoedermachine op volle toeren laten draaien als broedkippen! Een lekkere pot gaar stoven voor mannetjelief dat is toch de taak bij uitstek voor de echte vrouw met brede schoften en schonkige gestalte gelijk een Fries zwart paard bij het ringsteken! Ik bedoel niet het ring steken maar het er in steken natuurlijk.

 

Een weblogger noemde zich Stekilos en dat was er ook aan hem.

 

Wat willen wij als oprechte griffermeerde Noorse broeders verder nog meer als rolmodel voor het moederschap?

 

Een Mien Bakgraag en Neeltje Zindelijk en Paulientje Proper in huis die de hele dag onder het poetsen en dekzwabberen Opwekkingsliederen zingt over een scheepje in Gods eigen haven, dat wil iedere echte heteroman met het hart op de juiste plaats!

Ik ben voor het negentiende eeuwse rolmodel van het huwelijk.

 

De man mag alles, de vrouw niks. Bek dicht en benen wijd op haar tijd. De missionaris stand drie maal daags verplicht! L*l wassen vantevoren is er niet bij! Vrouw onder, man d’r boven op met een rooie bietenkop van het bier hijsen om moed te vatten!

 

Drie keer pompen, zes keer Ho Ho roepen, bij het klaarkomen keihard G*dverdomme in het rozevingerige snoeperige oortje van het wijfje roepen en dan afstappen, omdraaien en gaan snurken met open bek als een varken. De man als Heer en Meester, die aan niemand verantwoording schuldig is en regelmatig naar de hoeren gaat. Een ideaalbeeld.

 

De seksjuwelen vrijheid is  toch helemaal verworden tot een Sodom een Gonorrhoe! De krapte op de arbeids markt! Weer iets anders! De vrouw heb ik met haar hele hebben en houwen in een totaal andere positie zien komen in The Silver Sixties doordat ze ploste ling schedebabbels ging krijgen omdat ze deel kon nemen aan het arbeidsproces.

Helemaal verkeerd! Het kwam allemaal door de mini jupe die steeds korter werd en op het laatst nog maar één centimeter onder heur k*t zat, dat kan toch ook niet gezond wezen. En dat met al die tocht in Amsterdam op de pont over het IJ, dat levert blaas ontsteking op die gemakkelijk uitmondt in een nierbekken ontsteking en van het één komt het ander en ligt de hele kinderfabriek in de vernieling. Waar moet dat allemaal naar toe op die manier?

De jaren zestig! Een ramp!

Het gezag ging op de schop en daar was ik op tegen. Gelegitimeerd gezag is de kurk waar de samenleving op drijft, knuppel uit de zak wie er mee doet, dat knuppeltje is nu al lang  gebroken, als dat de weg is die we moeten gaan dan is het pompen of verzuip en. Binnen enkele jaren heb ik dat gelegitimeerde gezag door een zootje drugs verslaaf den in Amsterdam zien verdwijnen dankzij een slappe overheid en het illusie denken van het rode bestuur van de hoofdstad.

Ik zei het al in 1948: Indië verloren rampspoed geboren! Ik zag het gras al meters hoog groeien voor het paleis op de Dam en het monument overwoekerd met wilde bramen waar allochtonen als halluvve bosapen tegen op klauterden koeterwalend in hun onbe grijpelijke taaltje.

Een serieus stadsbestuur van wijze mannen had eerst de brandslang met vervuild grachtenwater op dat geteisem gezet en als dat niet hielp een roffel uit de AK47. Het enige gelijk komt uit de loop van een automatic dat zei die dikke, Chinese, voortdurend glimlachende papzak Mao toch ook al?

Het ging toch ook van kwaad tot erger.

Leraren die met je en jou en een voornaam werden aangesproken. Ik heb het mee gemaakt op een VMBO dat een leerling de lerares aan sprak met “Hé, Kut kom me effe helpen en een beetje snel ook!”

De ouderlijke controle verslapte, het gezin werd ondergraven door van de pot gerukte sociale akademie studenten. Elk repect voor het uniform van het gezag verdween. Ik vroeg me af waarvoor de polietsies in dat leuke kleine lederen heuptasje een pistool hadden zitten als dat toch alleen maar door roeste omdat het nooit gebruikt  werd. Een stopkogel voor hun donder doet wonderen van onderen zoals in Amerika bij The Highway Patrol. Ik had het normaal gevonden als een commando een treincoupé binnen kwam en hij het bevel gaf aan de aanwezige reizigers om op te staan en te salueren en wie weigerde anders de keuze had met kop en kont de rijdende trein te worden uitgekieperd door een koene drager van de wapenrok van onze koningin. Het zijn stinkende heel meesters die de wonden slaan met de groene baret.

 

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: