Skip to content

DE DUIVEL WOONT IN DE ANUS VAN MANNEN EN VROUWEN…WANT WAAR HET STINKT IS HET WARM, GAAT HET VLAMMEN IN DIE MINIATUUR HEL BETWEEN THE BUTTOCKS EN WORDT GEWERKT DOOR DE DUIVEL (PART 2)

mei 25, 2017

DE DUIVEL WOONT IN DE ANUS VAN MANNEN EN VROUWEN…WANT WAAR HET STINKT IS HET WARM, GAAT HET VLAMMEN IN DIE MINIATUUR HEL BETWEEN THE BUTTOCKS EN WORDT GEWERKT  DOOR DE DUIVEL (PART 2)

DE DUIVEL WOONT IN DE ANUS VAN MANNEN EN VROUWEN…WANT WAAR HET STINKT IS HET WARM EN WORDT GEWERKT  DOOR DE DUIVEL

UIT DE BIBLE BELT KWAM HET VOLGENDE WEINIG FRISSE BERICHT OVERGEWAAID EN IN MIJN MAIL BOX BELAND.

 EEN VERWARD CHRISTELIJK MANIFEST TEGEN ANALE SEX EN HOMOSEXUALITEIT

Als u de anus aanraakt, YE MOTHERFUCKERS, FUK, FUCK, FUCK, anus likken, kussen, OP ZUIGEN of penetreren met de tong of wie zelfs denkt over de anus  als neukbaar gat maakt zich schuldig aan het aanbidden van de SATAN want die woont met zijn pijlstaart in het schijtgat en gaat te keer als een wild dier wanneer d eanus bemant wordt door een man of door een vrouw met een voorbinddildo! Voor je het het wet floept de anus  dildo naar binnen en dan is  het pas echt zoeken geblazen met een kaarsje om bij te lichten en de lustgrot zo ver te krijgen  om um er uit te laten wippen. Niet voor niets zegt de volksmond dat de duivel schijt op ene grote hoop. DE ENIGE GROTE HOOP DER VOLKEREN! Ik zeg daar op: FUCK YOU SATAN TURN OF BURN met al je ANUS aanbidders … DEMONISCHE Kinderen  VAN SATAN!

Alle vuile, smerige… (Fred van der Wal: scheldwoord voor homoseksjuwelen) die de anus aanbidden met hun tong of vingers gaan FOREVER branden IN DE HEL WAAR EERST HUN TONGEN WORDEN UITGERUKT MET GLOEIENDE TANGEN, totdat zij uit de Unholy Alliance van So-do-ME hun CREDITS KRIJGEN! Wanneer de penis bij een man of vrouw binnenkomt EN DE SEX BINNEN KOMT VLIEGT DE HUMOR en de  religie HET RAAM UIT en is het alleen nog maar satan aanbidden en IS U  VERDOEMD  FOREVER ALS ANUSBEFFER, voor altijd verloren IN DE HEL UWER TEGENNATUURLIJKE BEGEERTE.

NIEMAND zal u redden VAN uw anus fiksaatsie ALS U HET FACE SITTING BEOEFENT! GIJ zult VOORWAAR IK U ZEG branden eeuwig in de hel met je BUTTOCKS!

Er staat in de Bijbel om BIJ UITSTEK de anus NIET te aan bidden HOE AANLOKKELIJK DIE OOK IS DOOR ZIJN BEDWELMENDE GEUR UIT DE ONHEILIGE SCHEUR.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN MOF EN EEN HOMOSEKSJUWEEL?

EEN MOF SCHIJT IN HET ROERGEBIED EN EEN HOMOSEKSJUWEEL ROERT IN HET SCHIJTGEBIED!.

Het KWAAD schuilt in de anus in de vorm van STROMEN VAN KRACHT, dunne of dikke stront en moet worden onderzocht in de reageerbuizen door een demon IN HET HELLEVUUR

ONLY MINISTERS VAN GOD SHALL JUDGE THE SINNERS FROM HEAVEN! De demonen moeten worden Exor SIZED!

De Anus is de tempel van SATAN!! Hij woont in de anus van iedere man en vrouw op aarde en wroet daar zijn weg naar binnen als de wormen.

REPENT ALS SERPENTverdomme tot je scheel ziet EN VEVLOEK DE ANUS AANBIDDING VAN SATAN!

Allen die So-Do-ME aanbidden die aanbidden de UNHOLY SATAN! Het heeft-EEN GEBOD in de Bijbel, “Dood iedereen die niet buigt voor God maar de ANUS AANBIDT!”

Jezus HIMSELF houdt zelfs IN ZIJN SMETTELOZE HEILIGHEID VAN een vuile, smerige, zaad slurpende, kauwende smegma verslaafde, JULLIE anus / satan aanbiddende bastaarden en hoerenzonen, idioten zoals jij!

SO FUCKIN SHAKE RATTLE AND ROLL EN HEB BEROUW! OF JE DIE ANUS OPGEEFT IS AAN JOU!

Geef jezelf aan Jezus OF JE zult gaan naar de hel! Hij zal u verlossen van … genieten van je leven VROUW MET EEN DECENTE ONGEREPTE ANUS en niet de mens met een homoseksuele AANLEG DIE HEM OF HAAR VEROORDEELT TOT ANALE AANBIDDING !DONT DO THIS! HET IS EVIL EVIL … Ik  zeide het YOUTH IS THE ANSWER! Reverend Pastor Vader Broer minister Mackenzie Normie JOY BOY ben ik voor jou hoop alleen dat je vuile flikker slurpen zaad! Bekeer of sterf! Draai of BURN! Ik ben NIET de anus van GOD! En jij bent de duivel wil je …

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: