Skip to content

Volgens Gil Heuvelmans ex-moderator van Basic Publising heeft hij elke advocaat in Maastricht eo. en een Parijse advocate tevergeefs benaderd om mij te “vervolgen”. Zonder enig succes.

mei 24, 2017

Hai Willem

Net weer thuis na gisteren bezoek aan Dordrecht tentoonstellingsopening en daarna naar Haarlem om met Sjaalmans, Misja en echtgenote eerst naar café Floryn, pijpela met Perzische kleedjes op de tafeltjes, een eenmanszaak dus het stata blauw van de rook, propvol bezoekers, ouwe manke kastelein de baas, die soms bezoekers er uit zet om onopgehelderde redenen behalve als ze zoals ondergetekende een pak dragen voor de zeldzame keren in mijn geval.

Heel apart publiek van wat vrijgevochten middelbare hbo en academici, doorgaans aangeschoten, maar prettig in de omgang. Tot laat in de nacht naar Jazzmuziek van Jazz kenner Sjaalmans geluisterd ter huize van hem en Misja, muziek waar ik niet zo veel van af weet en dan varieert het gedraaide van laid back music van Julie London, naar Charlie Parker en vanochtend blues van Sonny Boy Williamson, vervolgens rit naar Friesland en tegen 4 uur hier een blues concert van 6 groepen in het plaatselijke trefcentrum. Evenementen die mij er elke keer weer van overtuigen zelf maar een middelmatig aanl

Hai Willem

Net weer thuis na gisteren bezoek aan Dordrecht tentoonstellingsopening en daarna naar Haarlem om met Sjaalmans Misja en echtgenote eerst naar café Floryn, pijpela met Perzische kleedjes op de tafeltjes, een eenmanszaak dus het stata blauw van de rook, propvol bezoekers, ouwe manke kastelein de baas, die soms bezoekers er uit zet om onopgehelderde redenen behalve als ze zoals ondergetekende een pak dragen voor de zeldzame keren in mijn geval.

Heel apart publiek van wat vrijgevochten middelbare hbo en academici, doorgaans aangeschoten, maar prettig in de omgang. Tot laat in de nacht naar Jazzmuziek van Jazz kenner Sjaalmans geluisterd ter huize van hem en Misja, muziek waar ik niet zo veel van af weet en dan varieert het gedraaide van laid back music van Julie London, naar Charlie Parker en vanochtend blues van Sonny Boy Williamson, vervolgens rit naar Friesland en tegen 4 uur hier een blues concert van 6 groepen in het plaatselijke trefcentrum. Evenementen die mij er elke keer weer van overtuigen zelf maar een middelmatig aanleg te hebben op de electrische guitaar en dito piano, maar we kunnen niet alles hebben.

Doch ter zake; Krudzlo is vergeven van streken, die doorgaans erg doorzichtig zijn en niets uit halen, behalve een stijgende mate van zekerheid dat het raadzaam is om hem te mijden. Daarbij -nog veel erger- komt zijn gebrek aan talent dat omgekeerd evenredig is aan zijn dadendrang. Veel voorkomend euvel in artistenkringen.

Enige tijd geleden heeft hij gepoogd om mijn kleine lemma van Wikipedia te laten verwijderen overigens, ism met zijn raadsman GP die zich in die gevallen  van een Proxyserver bedient, doch verraadt door specifieke, herhaaldelijk optredende taalfouten. De correspondentie mijnerzijds aan mails met moderatoren Wikipedia over deze zaak bedraagt een 30 paginas tot mijn grote vreugde.

Nu is Krudzlo niet woonachtig omgeving Nijmegen dus alleen daarom al niet behorende tot de doelgroep en redactie van de Nijmegen site.

Naar het mij al geruime tijd toe schijnt is Krudz als klein duimpje totaal geen partij voor jou, voor 100 woorden of voor mij, alhoewel ik virtueel schieten op een sitting duck ook wel eens leuk vind.

Volgens Gil Heuvelmans ex-moderator van Basic Publising heeft hij elke advocaat in Maastricht eo. en een Parijse advocate tevergeefs benaderd om mij te “vervolgen”. Zonder enig succes.

Je zult genoeg credits in Nijmegen hebben om hem te doen weren van de Nijmegen site en tevens ICT vaardigheden om hem te blokkeren van jouw eigen site.

De kern bij de simplistische K. is zijn gebrek aan respect voor anderen, een overschatting

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: