Skip to content

Writers block? Horror vacui? Tijdelijke absences en andersoortige black outs? Schildersverdriet? Blokkades van psychosomatiese aard?

mei 7, 2017

Fredvanderwal's Weblog

Het probleem van het lege, maagdelijke witte doek of dat vel onbeschre-ven papier dat de kunstenaar onbarmhartig aanstaart als een lege spiegel?

Writers block? Horror vacui? Tijdelijke absences en andersoortige black outs? Schildersverdriet? Blokkades van psychosomatiese aard? Heb’k nooit last van gehad! Weet je, als je opvoeders het je 24 jaar onmogelijk hebben gemaakt om je op welke manier dan ook kreatief of anderszins te uiten, ja, dan wil je wel, dan heb je geen tijd te vermorsen en heb je aan modieuze onzin of neurotiese kwalen geen boodschap, dan spuit het er allemaal uit als een oliebron waar een pijpje op is aangeslagen door een olieplatformmedewerker in oliejas met zuidwester op.

Ik kwam jaren geleden op de flat van die opgeblazen gehaktbal, de vrijge-maakt gereformeerde “kristen” kunstenaar M.d. K. te Kampen (een vat vol frustraties, dat verwende Joodse rotjong), die zich “een prominent lid van Christian Artists” noemde. Eén…

View original post 329 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: