Skip to content

LOVE STINKS & EIGEN LUCHT IS LEKKERE LUCHT

mei 7, 2017

Fred-van-der-wal-1435518752

DE MISKENDE KUNST ARTIEST IN ZIJN FRANSE HUIS, BOURGOGNE ZEGT LOUD & CLEAR: EIN PROFI KENNT KEIN MORAL! EN DAN IS ER ZOVEEL MOGELIJK. HELE HORIZONTEN VAN TOLERANTIE OPENEN ZICH TERSTOND…WEIDSE PERSPECTIEVEN, HELDERE BLIKKEN, DE PADEN OP, DE LANEN IN MET GEZWINDE TRED & LIEVER LAAT DAN VROEG NAAR BED.

WILLEN WIJ DAT? JA, DAT WILLEN WIJ…

TEKST KOPIE VAN SITE ARTI ET AMICITIAE:

Gonny van Oudenallen Tja, er was eens een film toch? iets voor Arti; naaktmodel op biljarttafel voor de tekenles; halen we alle kranten!?
1 mei om 16:04

Johan Westenburg heeft geantwoord · 2 antwoorden
Josje Crince Le Roy
Goed plan Gonny!
· 1 mei om 16:05
Reinder van der Woude
Reinder van der Woude En dan jij als naaktmodel Gonny, lijkt me heel mooi.
1 mei om 17:02

 

Gonny van Oudenallen heeft geantwoord · 1 antwoord
Gonny van Oudenallen Pffff.. Ik stel voor; een mooie jongen/man!
1 mei om 17:47 ·
Fred van der Wal: 
Heeft die mevroj wel een gezondheidsverklaring op zak en een mud antibiotica om bij te trekken?
2 mei om 16:50
Fred van der Wal:
 Plaatsvervangend kannibalisme en orale fiksaatsie…haal Bram Bakker er bij…a suitable case for treatment…
3 mei om 9:12
Reinder van der Woude
???????
3 mei om 11:53
Fred van der Wal
Fred van der Wal Reinder…eten vanaf een blote juffrouw…het is toch ook Zum Kotzen! Doe normaal denk ik, in plaats van aan die eigentijdse perverse afwijkingen toe te geven die aan het laat Romeinse rijk doen denken. Eten doen we van een plestik of hard stenen bord met boeren bont motieven…
3 mei om 12:46
Reinder van der Woude
Ach, wat is pervers? Niet zo zwaar op de hand zou ik zeggen?
Wat is er eigenlijk mis mee, gesteld dat de juffrouw/mevrouw/dame er met plezier en vrijwillig aan meedoet?
3 mei· 7 minuten
Fred van der Wal

Schrijft een antwoord…
Marjo Boeijen
Ik ook!
3 mei om 11:54
Fred van der Wal
 …en toch….al die kiemen, virussen, bacillen en schimmels die welig tieren in het vlees en op de huid van ontuchtige, los geslagen dames die het met de zeden niet zo nauw nemen…brrrrrr….extrene secreties…de dame zal maar net de maand hebben…bloedsport…daar ga je met je rookworst…de griezel loopt me nu reeds over de grazzel en dan vraagt een gezonde Hollandsche jongen die normaal doet en denkt (ik dus) zich in zijn agonie vertwijfeld af: Waar moet dat allemaal naar toe? We gaan toch niet met de tjoeke tjoeke boot naar Timboektoe toe? Daar doen ze dat soort dingen…heb ik ergens gelezen!
LeukMeer reacties weergeven · Beantwoorden · 1 min
Fred van der Wal
 Okee zul je zeggen…dan liever On A Slowboat To China By The Light Of The silvery Moon I gotta spoon, maar die hoef je toch niet te gebruiken om een of andere juffrouw leeg te lepelen. Van de klepel en de klok. Gelijk heb je want daar doen ze zulke rare dingen niet! Zeker weer allemaal acties van Arie Artistiek en kunstenares Naadje Naerbout! Die kunstenaars doen maar stuk voor stuk wat ze in valt…
LeukMeer reacties weergeven · Beantwoorden · Zojuist
Fred van der Wal
 …om over de externe secreties maar te zwijgen die het vlees marineren! Voor je het weet begint zo’n teef te spuiten en leeg te lopen,  stuip te trekken in multiple orgasmes, wel twaalf keer achter elkaar onder luid gekrijs, flatblokken ver te horen …dat ken vanzelfs  gesproken niet gezond wezen vanzelf! Daar moeten de zedenpolietsies op af met een zak vol zuur remmers. Uitzwavelen, ook dat!

 

 

WIKIPEDIA

De sensaties met voedsel- en/of drinkwaren kunnen op verschillende wijzen beleefd worden

Het genot van een enkele kers in de navel tot het geheel bedekt zijn met voedsel. Ook onderdompelen in een bad met drank of andere waren.
Het mooi opmaken (decoratief) van een naakt lichaam met etenswaren of kleine gerechten.
Het genot van het eten, likken of drinken vanaf een naakt lichaam.
Het gevoel dat een persoon krijgt als er vanaf haar of zijn lichaam gegeten, gelikt of gedronken wordt.
De smaak van de gebruikte waren kan een belangrijke rol spelen, hoewel het meestal gaat om de fantasie van het aanbrengen dan wel het gevoel op de huid. Spanning kan langzaam opgebouwd worden voordat de erotiek overgaat in seks. Na het bedekken van de huid kan het spel vervolgen met,

een (erotische)massage met de handen of het hele lichaam waarbij de waren dienen als glijmiddel.
en/of
het opeten, aflikken of drinken van de waren.
Varianten[bewerken]

Nyotaimori
Voedselerotiek kent meerdere varianten,

Nyotaimori – Dit is een Japans ritueel waarbij sushi op rituele wijze van een naakte persoon wordt gegeten.
Groenten en fruit-fetisj – Hier worden groenten en fruit bij het sensuele (voor)spel betrokken. Soms ook weleens gebruikt voor penetratie.
Vleesfetisj – Hierbij brengen vlees en vleeswaren de erotische genoegens.
Deegwarenfetisj – Hierbij zijn brood of deeg de focus. Deze vorm van voedsel-erotiek is in Zuid-Amerikaanse landen en India in gebruik.
Wakamezake, ook wel Wakame sake of seaweed sake (zeewier sake) – Dit is het drinken van een alcoholische drank vanaf het lichaam van een vrouw. Wanneer de vrouw haar benen strak tegen elkaar legt ontstaat er bij haar schaamstreek een driehoek die vanaf haar borsten en navel met een drank gevuld kan worden. De naam komt van het idee dat het schaamhaar van een vrouw lijkt op zacht zeewier (Wakame) dat in zee drijft.
Voedsel aanreiken – Het aanreiken van voedsel met de mond aan de partner.
De huid[bewerken]

Overgieten met vloeibare chocolade
Voedsel en dranken kunnen erotiserend op de huid werken. Voorbeelden zijn,

Mousserende wijn – Is in essentie een feestelijke drank. Erotiserend vanwege de koelte op de warme huid en het bruisende effect van de koolzuur. (Scheutje in de navel). Dit effect kan overigens met alle koolzuurhoudende dranken bereikt worden. (Zie ook Wakamezake hierboven beschreven)
Melk of chocolademelk – De koelte, en het in straaltjes weglopen van de vloeistof over de rest van het lichaam.
Jam, slagroom of lauwwarm gemaakte vla – Eenmaal over de huid gesmeerd voelt het plakkerig of juist glibberig aan.
Fruit zoals kersen en aardbeien – Mede om het psychologische effect van de wetenschap dat het er afgesnoept gaat worden.
IJsje of ijsblokje – Het schrikeffect van koude. Stijve tepels en kippenvel.
De persoon die deze waren opgiet, -legt of -smeert ervaart het genot van het doen. De huid en het lichaam van de partner zal steeds weer op een andere wijze worden aangevoeld.

De mond[bewerken]
Kussen direct na het drinken van een koude dan wel warme drank kan als erotisch ervaren worden, zowel op de huid als bij orale seks. De drank kan tijdens het kussen ook in de mond gehouden worden. Wisselingen van koud en warm (drankjes) drijft de gevoeligheid op.

Elkaar geblinddoekt fruit of andere hapjes toedienen bouwt spanning op. Het (onbekende) hapje prikkelt de smaakpapillen en maakt de geblinddoekte persoon attent op wat komen gaat. De smaken kunnen variëren van zoet tot pittig, en van koud tot warm.

Voedsel en dranken nuttigen[bewerken]
Geur en smaak zijn vaak van invloed. Van sommige etenswaren wordt beweerd dat zij lustopwekkend zijn, bijvoorbeeld oesters en truffels. Ook bepaalde kruiden en specerijen zoals oregano en vanille worden weleens genoemd. Naar vanille wordt de term vanilleseks gebruikt.

Niet altijd gaat het om het toegeschreven afrodisiacum maar om associaties van uiterlijk en/of smaak van geslachtsdelen. Bijvoorbeeld oesters of bepaald fruit zoals banaan, ananas, aardbeien en kersen.

Sommige liefhebbers van voedsel-erotiek kunnen al opgewonden raken van het in elkaars bijzijn nuttigen van bijvoorbeeld zoet fruit of een glas mousserende wijn. De mond, een zeer gevoelig lichaamsdeel, ervaart sensuele prikkelingen van het zoete fruit of de bubbels in de wijn. Een beperkte hoeveelheid alcohol kan aan de stemming bijdragen.
Televisie[bewerken]
In de televisie aflevering Stock Tip van The Nanny ontmoet Fran Drescher een man in de supermarkt die zegt de betreffende slagroom “overal” wel op te lusten.
Film[bewerken]
(1963) Tom Jones – Waar Joyce Redman en Albert Finney tegenover elkaar zittend, uitdagend hun kippenbouten afkluiven. Waarna de scène voortgezet wordt met fruit.
(1969) Women in Love – Glenda Jackson maakt hier op zeer erotische wijze een vijg consumptie klaar.
(1983) Flashdance – In een restaurant zuigt Jennifer Beals aan een stukje kreeftenstaart met wellicht de gedachte aan iets meer.
(1985) Tampopo – Stel geeft elkaar op subtiel-erotische wijze met de mond een hele rauwe eierdooier door. Maar ook: Jonge vrouw biedt op heel bijzondere wijze een oester aan. Voorts nog vele toespelingen van voedsel – vooral noedels – op erotiek.
(1986) 9 1/2 Weeks – De scène voor de koelkast waar Kim Basinger op zeer erotische wijze door Mickey Rourke wordt gevoerd.
(1990) Henry and June – Maria de Medeiros en Uma Thurman delen liefdevol een glas rode wijn.
(1993) Like Water for Chocolate – De zus van een verbannen stelletje raakt zo in vervoering van een door haar zus gemaakt gerecht, dat zij naakt het huis uitrent en met een toevallige passerende soldaat, achterstevoren te paard, er met hem vandoor gaat.
(1996) Acquiring a Taste for Raffaelle – Korte film van Sandy Lepore. Over koekjes met menstruatie-bloed.
(1999) Varsity Blues – Ali Larter komt op in een soort van bikini gemaakt van enkel geklopte slagroom.
(2000) Woman on Top – Penélope Cruz legt haar cursisten uit dat zij hun ingrediënten – in dit geval een rode peper – goed moeten kennen. Wanneer ze uitlegt hoe, krijgt ze een erotische gedachte van opgezwollen hete lippen, waarop de cursisten haar vertwijfeld aankijken maar inderdaad hun ingrediënt – de rode peper – zeer aandachtig onder de neus en aan de lippen brengen.

ALS ROMANTISCHE KUNSTARTIEST BEN IK NOOIT EEN ECHTE BEROEPS BEFFER GEWEEST IN HET KUNSTENAARSPLANTSOEN DAAR BIJ DIE MOLEN, DIE MOOIE MOLEN. OKEE, EEN KUMMELTJE OF EEEN KWANTROOTJE UIT DE NAVEL VAN EEN LEUKE DAME OP LEBBEREN…MOET KUNNEN, MAAR DAN WEL DOOR EEN RIETJE!

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: