Skip to content

Kan je er dan als leerkracht wat aan doen bij de naschoolse opvang als je losse handjes een potje gaan wapperen onder de lessenaar? Zelfs voor een nakketikker met een tekenakte, die niks te makken heeft is dat gebruikelijke usance.

mei 4, 2017

Het kunstenaarschap houdt trouw aan jezelf in; trouw aan die onbevlekte, bleke, bevende, onzekere, timide jongeling die je in je jeugd was, die in het hoge register met zijn kopstem- het leek gotsamme wel een nicht als je niet beter wist- de zilverwitte schoonheid van de berk in het maanlicht bezong met een falset stem bij de joekelulle, omdat hij niet zingen kon, want als je het niet zeggen kan dan moet je wel voor het zingen de kerk uit, terwijl de onbevlekte maagd naast je op een bed van mos gezeten er verveeld op zit te wachten tot ze dubbel gepakt wordt in alle gaten en hoeken om haar te defloreren op het sterretjesmos en daarna defribbelereren met the heart attack machinestrapped across your shoulders and then the kerosine, vlammetje van mijn Zippo erbij  en alles staat in de hens, even het vlees onder hoogspanning zetten tot de beentjes beginnen te trappelen en het slachtoffer stuip trekt, electro torture om de nipples  te laten dansen en de schaamlippen te smakken, schedebabbels die de slip uit brullen, want dat is modern, in chicklit en ook in real life in alle hoeken ook in de damesbroeken. Shocking Pink dus, wat het oog ziet. Toch ben ik ondanks alles nooit een echte kuttenkijker geweest want het ziet er in het vooronder bij de wijven uit als een zootje slordig door malkander gehusselde rosbieflappen. Een keurig gekneed paarsbruin pruimpje of gebleekte anus kom je nog maar zelden tegen op mijn leeftijd.

Ik wist ook uit dat boek van docteur van der Velde “Het Volmaakte Huwelijk” dat je voor je het wist op de koffie kwam met een klauw vol menstruatie als je te diep ging spitten en dat is iets anders dan aardbeien jam aan je jat als je je roze strippenkaart moet tonen in de bus.

Niet dus!

Alsof het daar alleen om gaat! Ik liet menig buitenkansje schieten op het seksjuwelen vlak en dacht onder de vrijages aan Bosse bollen of appelgebak, maar ook wel aan volle vullisbakken om het orgasme uit te stellen.

Geleerd bij de Raggende Mannen. Ruggelings.

Als dat niet de ware aard van de powezie is, dat huilen tegen de maan en voorbij laten gaan hetgeen zich aandient aan rokend kutspek, dan weet ik het ook niet meer.

De schoonheid van het falen.

There’s no success like failure, zong de Grote Bob Zimmermann uit Hibbing al bij zijn onbeholpen van Woody Guthrie geleende guitaar spel.

Als dat niet de ware existentialist kenmerkt!

Wat willen wij eigenlijk met onze talenten? Zijn wij dan allen flavlipjes van na de houdbaarheidsdatum, net als het geknookte riet, dat wederom opgericht zal wor-den door Hij met een grote Ha uit het O.T., maar dan uiteraard getransponeerd op een hoger vlak en wel dat van de volwassenheid op weg naar de Eeuwigheid?

En dat is me toch een eind fietsen!

Neem dat van mij aan! En kun je niet mee komen, blijf je maar liggen, moet je maar zien, wat er van komt!

Het lijkt gotsamme wel Minimal Poetry without Motion. Of staan wij liever als die aap Bokito op de dam met een omgekeerde alpino op de grond om wat koper-geld op te vangen?

Ach, weettikveel! My name is nobody!

Ik lijk verdulleme wel een EO dominee met zo’n rare slagersjongen bakfiets die een grote boodschap in zijn broek heeft.

Wat moet den artiest doen vroegen hele generaties griffermeerde, schuldbewuste tekenleraren zich angstig voor het Laatste Oordeel af voor de klas terwijl ze broeierig keken naar de tieten van de leerlinge met de Stung Bee Lips op de voor-ste bank die al drie keer was blijven zitten, maar een lijer had om een punt aan te zuigen met die tepels die door het te strakke t-shirt lijken te branden. Kan je er dan als leerkracht wat aan doen bij de naschoolse opvang als je losse handjes een potje gaan wapperen onder de lessenaar? Zelfs voor een nakketikker met een tekenakte, die niks te makken heeft is dat gebruikelijke usance.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: