Skip to content

Slechts de zeer ervaren liefhebber weet het op zijn juiste waarde te schatten.

april 18, 2017

Fredvanderwal's WeblogAnaal geslachtsverkeer vereist een zekere ervaren behendigheid bij deze sexuele penisgymnastiek, maar ook doorzettingsvermogen van beide partners en is eigenlijk in het land van eros nog altijd als delikatesse het neusje van de zalm?

 

Deze vorm van hoogst interessant geslachtsverkeer vereist zeker enige ervaring.Slechts de zeer ervaren liefhebber weet het op zijn juiste waarde te schatten.Gevorderde gatneukers kunnen eventueel afzien van glijmiddel als ze bij het binnen dringen vn hun partners ze geen pijn willen doen.Het is mij wel eens overkomen dat een minnaar tijdens een S.M. ritueel mij penetreerde met een speciale anale dildo zonder glijmiddel en dat wil wel lukken als het voorzichtig gebeurt.

Degene die penetreert kan de man die gepenetreerd wordt besturen door diens lul te mastuberen en opwindende kneepjes in zijn lul geven zoals de gepenetreerde met samentrekkingen van de anale spieren de penetrator kan prikkelen tot ongekende hoogte.Het is een werkelijk superieur samenspel…

View original post 377 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: