Skip to content

DE BEHULPZAME STAF VAN MUSEUM THIJNHOF HIELP MEE MET OPHANGEN WERKEN EN HAD EEN GOED OOG VOOR HET PLAATSEN VAN DE WERKEN

november 26, 2016

dscf1831-jpg-coev-800

HET WERK DAT OPGEHANGEN WORDT OP DE FOTO IS EEN PORTRET VAN DE GRONINGSE SCHILDER FOKKO RIJKENS, EEN WERK IN POTLOOD OP PAPIER. DE SCHILDER RIJKENS IS SINDS KORT LID VAN DE FRIES/GRONINGSE GROEP ZGN. QUASI REALISTEN WAAR FRED VAN DER WAL VOOR AFGEWEZEN WERD. HET IS OPVALLEND DAT SINDS 1976 FRED VAN  DER WAL IN HET NOORDEN DES LANDS WERD AFGEWEZEN VOOR TENTOONSTELLINGEN EN VERENIGINGEN WAAR DE (AL OF NIET EX) GEREFORMEERDE TEKENLERAAAR/WATERVERVER JAN VAN LOON DIRECT OF INDIRECT BIJ BETROKKEN WAS.

OVER HET BEKROMPEN STIJL GEREFORMEERDE CLUBJE VAN HANS VAN SEVENTER/JAN VAN LOON HEB IK GENOEG WEBLOGS GESCHREVEN. DEZE HEREN MAKEN DEEL UIT VAN EEN GEZELSCHAP DAT SINDS 1976 IN HET NOORDEN DES LANDS MIJN WERK EN PERSOON BOYCOTTEN. KUNSTHISTORICUS DRS. HUUB MOUS HEEFT OVER DEZE GANG VAN ZAKEN EEN WEBLOG GESCHREVEN. DE GEPENSIONEERDE TEKENLERAAR VAN LOON IS EN BLIJFT EEN UIT FRIESLAND AFKOMSTIG GEREFORMEERD GLUIPERDJE.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: