Skip to content

Ook als het druipende gloeiende kaarsvet zich dampend een weg baant langs de ruggewervels

november 23, 2016

In de SM wereld waar niets te gek is en alles kan komt het heel vaak voor dat een Meester of Meesteres zijn of haar slaaf c.q. slavin wil laten piercen als bijkomende straf of beloning en dat SM spelletje wil  de ware piercing deskundige altijd tegen extra betaling heel graag mee spelen.

Het heeft het voordeel dat de dominant(e) het piercing slachtoffer stevig kan vast binden en onderdehand kan masturberen en tegelijkertijd met een dildo penetre-ren om via de sexuele opwinding de pijn te verlichten, want daar moet men niet al te gering over denken.

Zo’n piercing geldt dan als een absoluut bindende verlovingsring en dan komt zo iemand een jaar later terug om ook de tweede tepel te laten piercen en die pier-cing geldt dan als trouwring tussen de slaaf of slavin en de dominant(e). De pier-cing door de clitoris is het ultieme doel en vervolmaakt de band tussen Meesteres en slavin afdoende. Het is een verbond dat niet eenzijdig kan worden verbroken, in tegenstelling tot de saaie hetero huwelijksrelatie.

De slaaf/slavin is voor goed eigendom van de Meester en weet dat als lijfslaaf/ slavin.

De piercer moet wel echt weten dat de gepiercde slaaf of slavin dat ook echt hele-maal wil of gewoon gedwongen wordt in het kader van een SM opdracht, dat maakt nogal verschil.

Sommige slaven en slavinnen hebben heus wel een idee hoe de piercing er uit moet zien en anderen weer niet. In dat laatste geval gaat piercing expert Silly samen met de mensen tekenen, ontwerpen en vooral heel lang en intensief praten. Als het technies allemaal mogelijk is gaat Silly aan de slag met haar gereedschap-pen en materialen. Die specifieke SM sieraden voegen veel toe aan het SM spel. Het zijn zeker geen doorsnee gebruiks voorwerpen, maar ze zijn wel sterk bepa-lend voor een specifieke rituele SM sfeer. Een gepiercde slaaf of slavin met een trouwring door de tepel is een trouwere sadomasochis-tiese bondgenoot dan menig brave heterosexuele echtgenoot of echtgenote! Het is een bindend element en kan niet zo maar worden verwijderd door de onderdanige. Het ene sieraad geeft een onderdanig gevoel, zoals een halsband of een slaven-band en het andere weer een dominant gevoel, zoals een adelaars of berenklauw. Silly is voornamelijk onderdanig ten opzichte van haar echt vriendin, dus maakt ze voor haar de dingen die ze echt leuk vind om te maken en verrast daar mee regelmatig haar vriendin die ook haar Meesteres is.

Op de vraag of er over een aantal jaren erkenning zal zijn in ons land wat SM en piercing betreft antwoordt Silly zacht: ”Ik denk het niet, want homoseksuelen, travestieten, gehuwde biseksuelen, sadomasochisten en lingeriefetisjisten zijn ook nog steeds niet volledig geaccepteerd door de goe gemeente en zo lang de hypo-kriete EO nog steeds een massale aanhang heeft en alleen maar harder groeit ben ik somber gestemd.

Die kalvinisten hebben er alle baat bij andersdenkenden en voelenden het leven volkomen onmogelijk te maken. Er zijn nog altijd groepen konformistiese, be-krompen denkende mensen die op geen enkele wijze willen gekonfronteerd wor-den met SM genoegens of bustehouder dragende mannen.

De genezingstijd van een gepiercde tepel is nog altijd 3 tot 9 maanden, dus al die tijd blijft het etteren en stinken geblazen in het bloesje of in de bustehouder.

Ringen door de geschoren schaamlippen, die trouwens heel snel genezen, dus daar hoeft U niet bang voor te zijn dames, wat de gezondheidstoetand van de schaamlappen betreft. Schaamlippen blijken in de alledaagse SM praktijk uiterst geschikt om gewichtjes of kettinkjes aan op te hangen bij het SM spel om het incasseringsvermogen van de slavin te testen en op te voeren.

Misschien vindt U dat heftig en heel pijnlijk, maar de ware slavin blijft eeuwig raadselachtig glimlachen als een Chinees aan de opium pijp, zelfs onder de ergste pijniging. Ook als het druipende gloeiende kaarsvet zich dampend een weg baant langs de ruggewervels, de bilnaad in en via de borsten over de schaamheuvel lijkt de grens nog lang niet bereikt en staat de slavin nog maar aan het allereerste be-gin van haar SM verschrikkingen”.

 

Twee verhalen van commerciële Meesteressen zijn opgenomen in de bundel van Weinberg & Kamel (Studies in Sadomasochism):”Dialoque with a dominatrix van Smith & Cox,”pag. 80­ 87 en ”Autobiography of a Dominatrix van Juliette,” pag.87­ 97.

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: