Skip to content

Het wordt ook wel het ritueel van de koele meren des doods genoemd.

november 23, 2016

Op de plek waar de piercing gaat komen, bijv. de schaamlippen wordt eerst een koude tang gezet om de schaamte te kalmeren. Het wordt ook wel het ritueel van de koele meren des doods genoemd.

De sadomasochistische Silly Billy Sally, die zelf net als haar vriendin ook SM gevoelens heeft voor tien maakt sinds een aantal jaren SM sieraden. Zilveren handboeien, slavenbanden tot gouden piercing ringen voor door de tepels of schaamlippen. De liefde voor sieraden heeft zij van haar vader. En als de avond valt gaat zij naar haar vriendin verhaal halen. Silly Billy is de enige in Nederland die echte SM sierraden voor de schaamlippen maakt op bestelling. Wie een gou-den ringetje door zijn of haar tepels wil gaat ook als man naar Silly.

U zult misschien wel willen weten hoe de piercing wordt gezet?

Juist! Dan bent U aan het goede adres.

Sluit de ogen maar even dan doe ik u de leren blinddoek voor en de handboeien aan! Die zit! Nou nog even de blinddoek vast zetten met een dubbele sjouwer-mansknoop achter in uw hals en u bent weer het mannetje!

Hoe wordt de piercing koud gezet?

Op de plek waar de piercing gaat komen, bijv. de schaamlippen wordt eerst een koude tang gezet. Dit is voor de stevigheid en het verband. Tevens garandeert het een snelle behandeling. Zo blijft het weefsel bij elkaar en splijt bijvoorbeeld de tepel of de schaamlip niet in tweeën van schrik. De koude des nachts verdooft, de hitte des daags hitst op.

Dan wordt met een trefzekere snelle beweging de naald er doorheen gestoken waar het ringetje aan zit. Vervolgens zit de ring nu op zijn plaats. Een tweede koude tang wordt gebruikt om het ringetje uit elkaar te halen, zodat het balletje, de sluiting dus, er tussen kan, anders zou u voor goed gepierced zijn en nooit meer van uw ring verlost kunnen worden zonder chirurgiese ingrepen en dat kan aardig in de papieren gaan lopen. Nee, dat willen we niet.

Natuurlijk stelt Silly strenge leeftijdseisen! Je moet minimaal 18 zijn, dat ook aan kunnnen tonen via rijbewijs of paspoort en in het bezit van je volledige gees-telijke vermogens. Gekken gaat ze niet piercen. Het moet wel fris en vrolijk blij-ven. Soms wil iemand wel een piercing hebben omdat het in de Viva staat dat het hip is maar weet niet eens wat een piercing is of waar hij of zij het wil hebben en al helemaal niet wat nou precies de voor- en nadelen bij sex zijn. Vaak blijkt pas na lang praten dat iemand eigenlijk helemaal geen piercing wil en alleen maar sadomasochistiese interesses heeft, maar die wordt dan toch het volledige tarief in rekening gebracht, want tijd is geld en van kletsen over kutjes en kalfjes alleen kan de kachel ook niet branden.

Pas als de piercing queen Silly H. er helemaal zeker van is dat iemand volledig achter zijn piercing staat gaat zij aan het werk en niet eerder.

 

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: