Skip to content

Tijdens een urenlange orgie van geweld

november 22, 2016

“Plaagstootjes en lust opwekkende prikjes…”

Het leven van een huisslaaf gaat niet over rozen zonder doornen en zo hoort dat ook. Soms eindigt de zelf gekozen slavernij met  het al of niet opzettelijk dood martelen van de slaaf door een of meer Meesters c.q. Meesteressen.

 

Hier volgt de ondergang van een huis slaaf, zoals er duizenden van rond lopen in beperkte vrijheid aan een ketting met een ijzeren bal aan de voet hetzij de bal len of achter de tralies gevangen zitten bij sadistiese Meesters en Meesteressen, die het klappen van de zweep kennen en de touwtjes goed in handen houden. Menigeen denkt als slaaf; zo lang ik als grote nul een dak boven het hoofd heb moeten we maar niet zitten klagen! 

 De slaaf geeft in dat geval per slaven kontrakt volledige toestemming tot zijn eigen dood, dus helemaal niks aan de handa zou je zo zeggen als bevooroordeelde liefhebber van het S.M. genre.

Justitie denkt daar in zijn bekrompen burgerlijke akademiese wereldbeeld helaas heel anders over. Zo herinner ik mij de story van slaaf Ton Honnepon uit IJmuiden, woonplaats van toch al een ongeregeld zootje half gaar vissersvolk.

Slaaf Ton, waarvoor de laatste jaren van zijn besodommieterde en bescheten leven een ware, maar zelf gekozen, hel is geweest.Een modelslaaf met een staat van dienst waarbij menig Meester/ Meesteres zijn vingers af likte! Op 62 jarige leeftijd werd hij vermoord. De rechters spraken huiverend van genot van een gruwelijk einde.

Voor een doorgewinterde hard core S.M. er daarentegen doodnormaal! De officier van justitie een lief hebber van softe hetero vanillesex meende dat de details elk menselijk voorstellingsvermogen te boven gingen, maar niet voor onze geniale kunstschilder Fred van der Wal die in de relationele huiselijke sfeer van kinds been af heel wat verbale en fysieke agressie gewend is waar de gemiddelde S.M.-er en fervente sadisties angehauchte leernicht een punt aan zou kunnen zuigen als meneer van de Wallen genegen is de gulp om niet zo maar open te trekken voor de toevallige SM passant!

Wat was namelijk het geval?

Tijdens een urenlange orgie van geweld door zijn twee lesbiese Meesteressen (a masochists dream) werd Ton meerdere malen met een mes gestoken (zogenaamde “plaagstootjes en onschuldige lust op wekkende prikjes,” volgens het lesbiese duivelse duo en “niet echt direkt dodelijk voor een echte flinke kerel”), met zijn hoofd tegen een balk gesmeten (om de masochistiese duivel er een flink uit te beuken) en afwisselend onder de koude en hete douche gezet. Een tuinslang werd anaal bij hem in gebracht (dagelijkse S.M. roetine, alweer niets aan de hand! Zonder water gaan de plantjes nu eenmaal dood) en vervolgens kreeg hij door het van huis uit propere lesboduo een schoon maakmiddel in gespoten onder het motto “Vim schuurt en kan niet krassen”. Via zijn anus werden de darmen ook met stromend water langdurig schoongespoeld. Een goe de zaak, dunkt ons. Regelmatig geklysmatiseerd worden is trouwens heel gezond voor de smeerpijp die ieder mens met zich mede draagt in de onderbuik. Het lesbiese duo had daarvoor nog een heel andere, meer plausibele reden.

“Dan stonk hij na zijn dood niet, want ze hebben niet alleen een stijve lul als ze het afleggen, maar doen het altijd in hun broekie als ze de pijp aan Maarten geven en dan gaat het zo ruiken in de S.M. salon, dus is het beter als ze leeg van achteren zijn!” verklaarde Sofia op de rechtszitting koeltjes en keek haar minnares glim lachend aan, stak de middelvinger op en gaf haar een vette knipoog. Het kwam haar te staan op een reprimande vanwege belediging van het hof! Het hof is namelijk niet gediend van de opgestoken middelvinger als het hof huis houdt en de beklaagde het hof maakt. De S.M. sessie was deze keer wat uit de hand gelopen deze keer want de huisslaaf bleef voor dood in de douche cel liggen, naakt, maar wel met een was hand in zijn mond gepropt tegen het schreeuwen. De dames waren expert wat het uitgebreide scala aan folter- en dressuurmethodes van een (on)willige slaaf betrof en hielden er van elke keer de grenzen van wat fysiek mogelijk was te verleggen zoals het ook hoort in een spannende S.M. relatie.

Stilstand is immers in relationeel opzicht achteruitgang en de achteruitgang van slaaf Ton diende heel vaak daarentegen als hoofdingang voor anaal sadistiese S.M. rituelen met voorbinddildos, komkommers, colaflesjes, honkbalknuppels  en vibrators. Gebruikelijke usance, zult U net als wij zeggen! Niks aan de handa, dus waar hebben we het over. Nadat Ton was af geslacht gingen de dames gezellig een spelletje Rummikuppen met zijn tweetjes. Toen ze uren later merkten dat slaaf Ton nog steeds niet bij zijn positieven was gekomen en zij zijn dood konstateerden, gooiden ze zijn lijk lachend van de trap om het daarna in het schuurtje te begraven om onmiddellijk daarna de damesliefde te bedrijven daar het voorval de beide dames duchtig sexueel had opgewonden.

Twee jaar later werd het lijk door de politie gevonden op aanwijzingen van Sofia. Haar minnares Janna ontkent elke betrokken heid bij de dood van de lustslaaf. Huisslaaf Ton, een aan lager wal geraak te heilssoldaat die op de opleiding van het Leger des Heils het Grote Gristullukke Lijden en de Glorie van het Kruis met de paplepel was ingegoten   door majoor Bosshardt kreeg in 1995 onderdak bij het duivels lesbiese paar. Hij was een boom van een vent die dankzij de S.M. behande lingen van zijn Meesteressen zienderogen aftakelde. Aan de twee vrouwen moest hij uiteraard zijn uitkering geheel afstaan. Zijn loon werd uitbe taald in klappen en schoppen ,periodes van dagen lang zonder eten en drinken vast geketend aan de muur staan en kreeg hij regelmatig heet water over zich heen. Zijn geslachtsdelen werden op traditionele S.M. manier behandeld met een klein pennemesje en gebrandmerkt met ijzers die met een benzine aansteker van het eigentijdse model Zippo waren heet gemaakt. Verder dwong het stel hem schoonmaakmiddelen en urine van de  beide vrouwen te drinken. Kan geen kwaad an sich! Ontsmette minste nog een beetje! Ook moest hij goed door bloede tampons op eten. Bloedworst, daar groei je van als slaaf! Sofia beweert dat slaaf Ton op haar verliefd was en voor een verliefde man is niets te gek, die eet uit de hand zowel als uit het kruis van zijn geliefde. Ik heb het toch zelf allemaal meegemaakt! Zoals het een echte slaaf betaamde raakte slaaf Ton hevig sexueel opgewonden van de martelingen die hij kreeg te doorstaan door het duivelse duo.

Aanvankelijk dacht het ondernemende,fantasierijke lesbiese duo om slaaf Ton met pillen en reinigingsmiddelen er stevig onder te houden, maar hij werd steeds doldriester en eiste op hoge toon steeds zwaardere folteringen. En hiermee ging de slaaf een brug te ver! Stevige maatregelen waren op korte termijn geboden, zo kwamen de beide vriendinnen onder de dekens overeen. Niet lang daarna overleed slaaf Ton tijdens een orgie van geweld.Nee,verklaarde Sofia met een dun stemmetje; het had niet gestonken in huis na de dood van Ton en dat was toch maar mooi meegenomen voor de beide dames! De eis van de officier van justitie van vijftien jaar trouwens ook.

Een beha fixatie kan soms heel vervoeren als men zijn liefhebberij tot in het extreme door voert.

 

Dat doet mij weer denken aan die Oostenrijkse auteur en serial killer Jack Unterweger. Charmante man, daar niet van! En zo belezen! Gemakkelijk in de omgang met de andere sekse. Ook dat, ja! Misschien daarom wurgde hij in de negentig er jaren maar liefst elf hoeren met hun eigen lingerie. Nou, ja, waarom niet, zult U zeggen! Moet kunnen! Niks aan verloren! Aan een boom zo vol geladen met hoeren mist men één, twee, drie pruimpjes niet…In Californië drie vrouwen gewurgd met hun bustehouders en in Oostenrijk acht vrouwen met hun aller eigenste panties. Verschil moet er wezen tussen de nieuwe en de oude wereld, niet waar! Hij hing zich zelf in zijn cel vlak voor zijn veroordeling op met een nylondraad uit zijn pantalon. Het doet me denk en aan die prachtige vijftiger jaren pop song van die kleffe nicht Clyff Richard: “I wanna die, die, die in apron strings…”

Welke echte vent, behalve Jos Brink, zingt nou zo’n nichtentjoen uit volle borsten? Een normaal mensch zoals die geniale kunstartiest Fred van der Wal wordt er toch vierkant onpasselijk van!

Toch blijft het de ham vraag waarom hij in Amerika de vrouwtjes met een beha wurgde en in Europa met panties.

 

Voor U een vraag, voor mij een weet, de één zijn brood, de ander zijn reet. Als doorgewin-terde hoerenkenner weet ik dat in Oostenrijk de hoeren geen behas dragen. Veel te in-gewikkeld om vanwege de bergen en de skipistes los te gespen in dat land klimaat met die ijle berglucht!

De Amerikaanse hoeren krikken de tieten graag nog wat verder op om de doorsnee klant die zoals alle Amerikanen met een moeder kompleks behept is van hier tot Tokyo, gul te bedienen van een volle opgebonden tietenpartij. Het zijn net zuigelingen, die hoeren lopers! Ach,meneer; het ligt allemaal zo voor de hand als we maar even willen nadenken!

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: