Skip to content

Geworgd met een behahahaha! Dat is nog eens lachen….Wurgsex dus. Soms zie je een adamsappel verspringen, die niet ver van de perenboom valt!

november 20, 2016

Fredvanderwal's Weblog

Versterving van, verslaving aan en vertroosting in dameslingerie en op pumps bij gewijde klanken! Geworgd met een behahahaha! Dat is nog eens lachen….Wurgsex dus. Zei Williams Wordsworth niet zo treffend:”Nothing can bring back the hour of splendour in the green, green grass of home,of glory in the flower in the hour of power.”

Soms zie je op zo’n avond van de werkgroep Travestie en Transseksualiteit een adams appel verspringen uit de damesjumpertjes die uit schaamte als een kameleon van kleur verschieten en dan is het toch wel even slikken.

Men zegt in Amsterdamse kunstkringen dat U totaal geen artistieke uit-straling heeft en voor het zelfde geld autos zou kunnen verkopen of voor een lagere schoolklas in Zuidwolde had kunnen staan met een echtgenote die aan dezelfde school staat om het schamele onderwijzersloon op te krikken zodat de fantasieloze nieuwbouw bungalow toch betaald kan worden.

Het artistieke publiek wil nu eenmaal…

View original post 761 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: