Skip to content

Fragment uit “Als de worg je bij de gorgel grijpt”

november 20, 2016

Het huis dat hij gekocht had was zijn schuilplaats en zijn kasteel. In de weekends lag hij  tot in de morgen wakker om op de zonsopgang te wachten en wanneer de eerste sporen van het roze vingerige gouden daglicht verschenen begonnen de vogels in de bomen luidkeels te zingen en loofden den Here met hoge trillers vanwege de pracht van de schep- ping. Een koor van roodborstjes, schijtlijsters, kwetterende spreeuwen, winterkoninkjes en blinde vinken. Hij luisterde naar het zingen van de wind in de bomen en werd als gevoelige eenzame jongeman door die prachtige muziek van de natuur tot tranen toe bewogen en altijd weer probeerde hij de stem achter de wind en de identiteit te komen van de demoniese boodschapper die hem tijdens zijn huwelijksnacht anaal had verkracht.

Hij was nog steeds gefascineerd door het mysterie van zijn eigen vrouwelijke kant en vond dat hij daar in zijn leven veel te weinig mee gedaan had, behalve dameskleding en balen lingerie over elkaar aan trekken en zo nu en dan een stevige neukpartij met een homo- of bisexuele man te on-dergaan of zichzelf bij gebrek aan beter regelmatig met een dildo bevre-digen. Moest een gaatje  nu eenmaal altijd gevuld worden in het leven of alleen zo nu en dan,vroeg hij zich wel eens af. Misschien lag het antwoord op al die vragen  wel in de wind (zie Bob Dylan;The Answer My Friend Is In The Wind en Don’t think twice, it’s all right) en in het gezang van de vogels!

Frank was nu in een heel andere fase van zijn psychosexuele ontwikkeling gekomen. Zijn oude idee van een tweeslachtig bisexueel functionerend zelf was versmolten tot een eenduidige kern van zijn persoonlijkheid. Hij stond sterker dan ooit in het leven. De krisis van de huwelijksnacht had hem veranderd. Op zijn lange studiereizen bracht hij veel tijd door met dure escortgirls in het hotel of in bordelen. Als hij het zuinig aan wilde doen pakte hij gewoon een simpele stoephoer, die hem voor een paar dollar afzoog.

Geregeld had hij sexuele kontakten met personeel of met klanten. Hij had als biseksueel niet bepaald een afkeer van intiem kontakt met mannen, jongens of vrouwen, meisjes en echtparen tegelijk, dus viel er, plat ge-zegd, altijd wel wat te neuken onderweg en nergens on the road.

Ne een langdurige psycho analyse kwam hij er achter dat hij in al deze opwindende sexuele close encounters of the first kind  het hem niet eens in de eerste plaats om een werkelijk mannelijk sexueel gelegitimeerd ver langen ging, maar meer om een jaloerse, experimentele nieuwsgierigheid naar de uiterste grenzen van het vrouwelijke in relatie tot het mannelijke. Hij stond als het ware aan de kant zoals de beschouwer in het overbeken-de liedje Ik Zag Twee Beren Broodje Smeren,Oooh, Het Was Een Wonder boven wonder, Stond Erbij En Ik Keek Er Naar…De wonder years dus. Geen enkele man of vrouw waar hij sex mee had kwam ooit nog bij hem terug. Frank vroeg zich af of hij niet genoeg douchte of dat het aan de opdringerige geur van Chanel Egoiste lag die hij ruimschoots verstoof over zijn hele lichaam om maar begeerlijk te zijn of aan zijn sexuele techniek. Hij wist het niet!Iedere week ging hij drie maal naar de penis gymnastiek les in het wijkgebouw van de sexueel hervormde gemeente dus aan lenigheid en veerkracht van dat orgaan geen gebrek!En meer dan eens zei een bevredigde sexuele partner na af loop:”Nou, zeg jij bent me ook wel een heel rare vogel!”

Frank nodigde eens een zeer aantrekkelijke exotiese opwindende vrouw van achter in de dertig uit om bij hem langs te komen omdat hij een nacht met haar door wilde brengen om te kijken wat er sexueel gesproken allemaal in het vat zat dat niet verzuurde en na een paar flessen wijn toen het vrouwtje goed op temperatuur begon te komen stelde hij haar voor op de schapevacht voor de open haard sex te hebben terwijl ze luisterden naar het suizen van de wind door de bomen,dus de serredeuren moesten open. Zij reageerde enthousiast en gooide alles uit. Een poosje ging alles goed. Ze hadden beiden het goede ritme te pakken. Er kon niks meer mis gaan. Een klapband van onderen in het intiem was uitge-sloten met die kwaliteit van het moderne rubber voor Meester Flubber, maar toen was er iets waardoor zij plotseling beangst werd, haar kleding aanschoot en ze vluchtte in paniek van hem weg net zoals Alice tijdens de huwelijksnacht had gedaan. Het frustreerde hem niet weinig dat hij het karwei zelf moest afmaken. Brullend kwam hij klaar met zijn druipende lul in de witte schapevacht,die nog warm was van haar hete lichaam. Een vurig kooltje sprong uit het haardvuur en zette de woning bijna in de hens. Daar stond hij met de schuimblusser onvervaard in beide handen en een stijve lul als een king size versnellings-pook het beginnende binnenbrandje te blussen.

(wordt vervolgd)

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: