Skip to content

Een travestiet met straffe tieten (deel 3)

november 20, 2016

Hierbij gaat het vooral om de suggestie dat de fetisjist zich in een uitzichtloze onderdanige positie bevindt, zoals in iedere S.M. relatie van essentieel belang. Een ander heel belangrijk aspekt zijn de kwellingen en beperkingen van de schoenen.

Een masochistiese schoenfetisjist of travestiet zal altijd damesschoenen kopen die een maat te klein zijn. Het gaat er juist om dat men er niet of nauwelijks op kan lopen. De beperkingen zijn doel en middel om tot orgasme te komen De uitdaging is dat men slechts een paar passen kan doen of er nauwelijks op kan staan. De fetisjistiese sadomasochistiese travestiet raakt sexueel opgwonden door fantasieën daar over en na tuurlijk door het ervaren of aanschouwen er van.Sadomasochisme, travestie, biseksualiteit en fe tisjis me liggen vlak bij elkaar, maar meestal in elkaars verlengde of lopen door elkaar heen in mindere of meerdere mate. Een derde aspekt is het visuele.S.M. visualiseert, dramatiseert en escaleert. Bij de vorige punten ging ik in op de fysieke beleving. Gelukkig is de Westerse seks industrie de laatste decennia in gegaan op de naaldhak als extra sexuele dimensie van het S.M. travestie gebeuren. Het verzamelen van foto- en video matriaal waarin vrouwen met naaldhakken worden getoond,behoren tot een belangrijk verza mel gebied van de schoen fetijist.

De liefhebber is zelf mans genoeg om tot verdere invulling te komen van het materiaal in zijn fantasie. Naast het kopen van deze zaken kan de fetisjist overgaan tot het nemen van fotos met een verborgen camera van schoenen in schoenenzaken of van instemmende of van niets wetende vrouwen terwijl zij aan het schoenen passen zijn. Het is de vraag of er sprake is van sociale dysfunktie bij de sadomasochistiese fetisjistiese travestie ten. Is er sprake van onvoldoende funktioneren in maatschappelijk opzicht? Is de vertegenwoordiger van deze kategorie otomaties gestigmatiseerd als geestesziek? Naar mijn mening is daar geen sprake van! Integendeel! Hij is alive and well on planet earth! Het stelen van schoenen als dwanghandeling wil ik buiten beschouwing laten, omdat het in de straf rechterlijke sfeer ligt. Voor een enkeling is het stelen van damesschoeisel een onderdeel van de sexu ele lustbevrediging en een onderbewuste manier van het veroveren van de imaginaire liefdespartner.

Schoenfetisjisme en sadomasochistiese fetisjistiese travestie zijn geen modeverschijnse-len maar een vernieuwing van die eeuwenoude cultus van sex en pijn in een nieuw geraffineerd, exclusief veelkleur ig jasje gestoken. Men zal als deelnemer zijn leven hier op af moeten stemmen.In een tijdperk van het grote genieten en veel aandacht voor de lustvolle aspekten van de seksualiteit in al zijn vormen vindt de sadomasochis tiese fetisjistiese travestiet zijn bevrediging onder gevoelsgenoten, in de porno industrie en op het inter net. Hij zal het zoeken en vinden in de speciale clubs, de kontakt advertenties in S.M. bladen, tijdens georganiseerde feesten als The Wasteland Parties en soms toevallig op straat. De één zoekt naar de ide ale Meester(es),de ander naar de ideale dames schoen of de meest verleidelijke dames lingerie voor het mannenlichaam. Of een ieder zijn of haar seksuele voorkeur accepteert en van harte toejuicht is een tweede. De wereld van de travestiet wordt beheerst door beperkende, te strakke kleding, schoeisel dat een maat te klein is en lingerie die zo strak zit dat de striemen zich duidelijk op de huid afte kenen. De lingerie moet st
rak zitten en ongemakkelijk om de drager er van sexuele lustgevoelens te kunnen schenken.Voor sommige travestieten is de lingerie persoonsgebonden en zal hij er alles aan doen om lingerie te verwerven van zijn geliefde of van een bekende. Psychotherapeut Hammond: Een travestiet kocht schoeisel dat twee maten te klein was en dat zo onkomfortabel zat dat hij alleen maar hinkend zich kon voortbewegen op bloedende voeten. Hij droeg die schoenen het liefst in het openbaar. Hij trok dan zijn broek omhoog zodat de omstanders en voorbijgangers goed konden zien dat hij dames schoenen droeg met open hakken. Als het weer te slecht was dan trok hij de schoenen thuis aan en trok de enkelbandjes zeer strak aan waardoor hij behalve dikke, opgezwollen voeten ook nog een flinke erektie kreeg en soms kwam hij tot zijn grote vreugde spontaan klaar. Een andere travestiet kocht ook regelmatig damesschoenen die twee maten te klein waren maar toch kon hij daar kilometers op lopen en hele nachten op dansen in de diskotheek .Het leek alsof voor hem de pijn een onderdeel was van de genotsbeleving. Havelock Ellis haalt de historie aan van een vrouw die het idee van haar voeten pijnlijk ingebed of geboeid in strak leer eroties zeer opwindend vond. El lis citeert verder een man die eroties plezier ontleende aan vrouwen die chique gekleed waren en stelde zich voor hoe hij haar de enkels zou boeien. Deze man ontmoette jaren later een vrouw die tien jaar ouder was dan hij zelf die hij smeekte om haar enkels te laten boeien door hem. Zij stemde daar als vrouw van de wereld uiteraard direkt in toe. Hij deed dat op een wijze dat haar schoenen zijn geslachts- organen raakten en dit veroorzaakte een erektie en ejakulatie bij deze wakkere spuitgast. Hij ondervond daarbij de hevigste sexuele gevoelens die hij ooit had ondervonden. Fred van der Wal, Oldeboorn, 1998. Herzien juni 2006, Couloutre

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: