Skip to content

De totalitaire regimes van deze eeuw brachten geen verbetering in de daadwerkelijke vrijheid van de menselijke sexuele keuze vrijheid.

november 20, 2016

Fredvanderwal's Weblog

De totalitaire regimes van deze eeuw brachten geen verbetering in de daadwerkelijke vrijheid van de menselijke sexuele keuze vrijheid.

 Alle diktaturen lijken kuis en beduchten voor seksuele vrijheid wat het volk betreft, behalve voor de diktatoriale klasse en zijn lippendienaren.

In Oost Duitsland werden mooie jongens door de geheime dienst getraind om als homosexuele minnaars en prostituees buitenlandse diplomaten te be spioneren en te verleiden.Zij werden “de witte raven” genoemd.Een intrigerend gegeven!

Gezaghebbende kommunisten verkondigden dezelf de gedachten als het fascistoïde Vaticaan.Nationaal socialisten bestreden homosexualiteit met genade loze hardheid en van menig opgepakte homo sex ueel werd in het concentratie kamp de ballen in een steelpannetje met heet water gekookt om het af te leren.

Merkwaardig genoeg had menig viriel S.S. officier in het concentratiekamp een mooie,homosexuele wel doorvoede jongeman als bedgenoot (een zgn. Piepel),voor zo lang het duurde want menige lust knaap werd eigenhandig na verloop van tijd…

View original post 1.112 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: