Spring naar inhoud

Op de plek waar de piercing gaat komen, bijv. de schaamlippen wordt eerst een koude tang gezet

september 25, 2016

Op de plek waar de piercing gaat komen, bijv. de schaamlippen wordt eerst een koude tang gezet

 

De sadomasochistiese Sylvia Harmsen,die zelf net als har vriendin ook S.M. gevoelens heeft voor tien maakt sinds een aantal jaren S.M. sierraden. Zilveren handboeien,slavenbanden tot gouden piercingringen .De liefde voor sierraden heeft zij van haar vader. En als de avond valt gaat zij naar haar vriendin verhaal halen.

Sylvia is de enige in Nederland die echte S.M. sierraden voor de schaamlippen maakt op bestelling. Wie een gouden ringetje door zijn of haar tepels wil gaat naar Sylvia.

U zult misschien wel willen weten hoe de piercing wordt gezet? Juist! Dan bent U aan het goed adres. Sluit de ogen maar even dan doe ik U de leren blinddoek voor en de handboeien aan! Die zit! Nou nog even de blinddoek vast zetten met een dubbele sjouwermansknoop achter in Uw hals en U bent weer het mannetje!

Hoe wordt de piercing koud gezet?

Op de plek waar de piercing gaat komen,bijv. de schaamlippen wordt eerst een koude tang gezet. Dit is voor de stevigheid en het verband. Tevens garandeert het een snelle behandeling. Zo blijft het weefsel bij elkaar en splijt bijvoorbeeld de tepel of de schaamlip niet in tweeën. Dan wordt met een trefzekere snelle beweging de naald er doorheen gestoken waar het ringetje aan zit. Vervolgens zit de ring nu op zijn plaats. Een tweede koude tang wordt gebruikt om het ringetje uit elkaar te halen, zodat het balletje, de sluiting dus,er tussen kan,anders zou U voor goed gepierced zijn en nooit meer van Uw ring verlost kunnen worden zonder chirurgiese ingrepen en dat kan aardig in de papieren gaan lopen.

Natuurlijk stelt Sylvia strenge leeftijdseisen! Je moet minimaal 18 zijn, dat ook aan kunnnen tonen via rijbewijs of paspoort en in het bezit van je volledige geestelijke vermogens. Gekken gaat z eniet piercen. Het moet wel fris en vrolijk blijven. Soms wil iemand wel een piercing hebben omdat het in de Viva staat dat het hip is maar weet niet eens wat een piercing is of waar hij of zij het wil hebben en al helemaal niet wat nou precies de voor- en nadelen bij sex zijn. Vaak blijkt pas na lang praten dat iemand eigenlijk helemaal geen piercing wil en alleen maar sadomasochistiese interesses heeft, maar die wordt dan toch het volledige tarief in rekening gebracht, want tijd is geld en van kletsen alleen kan de kachel ook niet branden.

Pas als de piercingqueen Sylvia H. er helemaal zeker van is dat iemand volledig achter zijn piercing staat gaat zij aan het werk en niet eerder.

In de S.M. wereld waar niets te gek is en alles kan komt het heel vaak voor dat een Meester of Meesteres zijn of haar slaaf c.q. slavin wil laten piercen als bijkomende straf of beloning en dat S.M. spelletje wil  de ware piercing deskundige al tijd tegen extra betaling heel graag mee spelen. Het heeft het voordeel dat de dominant(e) het piercing slachtoffer stevig kan vastbinden en onderdehand kan masturberen en tegelijkertijd met een dildo penetreren om via de sexuele opwinding de pijn te verlichten, want daar moet men niet al te gering over denken.

Zo’n piercing geldt dan als een absoluut bindende verlovingsring en dan komt zo iemand een jaar later terug om ook de tweede tepel te laten piercen en die piercing geldt dan als trouwring tussen de slaaf of slavin en de dominant(e). De piercing door de clitoris is het ultieme doel en vervolmaakt de band tussen Meesteres en slavin afdoende. Het is een verbond dat niet eenzijdig kan worden verbroken, in tegenstelling tot de saaie hetero huwelijksrelatie.

De slaaf/slavin is voor goed eigendom van de Meester en weet dat als lijfslaaf/slavin.

De piercer moet wel echt weten dat de gepiercde slaaf of slavin dat ook echt helemaal wil of gewoon gedwongen wordt in het kader van een S.M. opdracht, dat maakt nogal verschil.

Sommige slaven en slavinnen hebben heus wel een idee hoe de piercing er uit moet zien en anderen weer niet.In dat laatste geval gaat piercing expert Sylvia samen met de mensen tekenen,ontwerpen en vooral heel lang en intensief praten.Als het technies allemaal mogelijk is gaat Sylvia aan de slag met haar gereedschappen en materialen.

Die specifieke S.M. sieraden voegen veel toe aan het S.M. spel.het zijn zeker geen doorsnee gebruiks voorwerpen,maar ze zijn wel sterk bepalende voor een specifieke rituele S.M. sfeer.

Een gepiercde slaaf of slavin met een trouwring door de tepel is een trouwere sadomasochistiese bondgenoot dan me-nig brave heterosexuele echtgenoot of echtgenote!

Het is een bindend element en kan niet zo maar worden verwijderd door de onderdanige.

Het ene sieraad geeft een onderdanig gevoel,zoals een halsband of een sla venband en het andere weer een dominant ge voel,zoals een adelaars of beren klauw.Sylvia is voornamelijk onderdanig ten opzichte van haar echt vriendin,dus maakt ze voor haar zelf de dingen die ze echt leuk vind om te maken en verrast daar mee regelmatig haar vriendin die ook haar Meesteres is.

Op de vraag of er over een aantal jaren erkenning zal zijn in ons land wat S.M. en piercing betreft antwoordt Sylvia zacht:”Ik denk het niet,want homoseksuelen,travestieten,gehuwde biseksuelen, sadomasochisten en lingeriefetisjisten zijn ook nog steeds niet volledig geaccepteerd door de goe gemeente en zo lang de hypokriete E.O. nog steeds een massale aanhang heeft en alleen maar harder groeit ben ik somber gestemd.

Die kalvinisten heb ben er alle baat bij andersdenkenden en voelenden het leven volkomen onmogelijk te maken.Er zijn nog altijd groepen konformistiese,bekrompen denkende mensen die op geen enkele wijze willen gekonfronteerd worden met S.M. genoegens of bustehouder dragende mannen.

De genezingstijd van een gepiercde tepel is nog altijd 3 tot 9 maanden,dus al die tijd blijft het etteren en stinken geblazen in het bloesje of in de bustehouder.

Ringen door de geschoren schaamlippen,die trouwens heel snel genezen, dus daar hoeft U niet bang voor te zijn dames, wat de gezondheidstoetand van de schaamlappen beetreft. Schaamlippen blijken in de alledaagse S.M. praktijk uiterst geschikt om gewichtjes of kettinkjes aan op te hangen bij het S.M. spel om het incasseringsvermogen van de slavin te testen en op te voeren.

Misschien vindt U dat heftig en heel pijnlijk,maar de ware slavin blijft eeuwig raadselachtig glimlachen als een Chinees,zelfs onder de ergste pijniging.Ook als het druipende gloeiende kaarsvet zich dampend een weg baant langs de ruggewervels, de bilnaad in en via de borsten over de schaam heuvel lijkt de grens nog lang niet bereikt en staat de slavin nog maar aan het allereerste begin van haar verschrikkingen.

Twee verhalen van commerciële Meesteressen zijn opgenomen in de bundel van Weinberg & Kamel (Studies in Sadomasochism):”Dialoque with a dominatrix van Smith & Cox,”pag. 80­87 en ”Autobiography of a Dominatrix van Juliette,” pag.87­ 97.

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: