Spring naar inhoud

MAAKT U ZICH VOORAL NIET ONGERUST!

september 27, 2014

From → Zonder categorie

20 reacties
 1. fredvanderwal permalink

  Het webloggen lijkt mij voor enige tijd niet echt opwekkend noch noodzakelijk.

  Like

 2. fredvanderwal permalink

  Ik schijn ‘idioterie’uit te kramen. Nou, dan stop ik toch met webloggen? Wat een afknapper.

  Like

 3. fredvanderwal permalink

  Verwijt ‘huilstukjes’ wordt niet verder toegelicht? Ik ben ALTIJD bereid bijdrages van mijn hand aan te passen of te verwijderen!!!

  Like

 4. fredvanderwal permalink

  Ik kan gemist worden, mevr. X. door niet te webloggen?

  Like

 5. fredvanderwal permalink

  Flexibilteit noch vergevingsgezindheid, zelf niet na aanbieden verontschuldigingen mijnerzijds, zijn niet sterke punten van sommige dames en heren die mij niet welgezind zijn. Bah!

  Like

 6. fredvanderwal permalink

  Ik kan alleen maar aanvallen op mijn persoon zien als uiting van een lange historie van onderhuidse haat en nauwelijks onderdrukte weerzin tegen mij persoonlijk en als zodanig ontnuchterend en veelzeggend! Bah!

  Like

 7. fredvanderwal permalink

  Ja hoor; ik ben bevorderd tot ‘de heer van der wal’ Het is maar dat u het weet! Bah!

  Like

 8. fredvanderwal permalink

  Verdere verwijzingen naar naam en tekening van mijn opponent verwijderd en haar naam uit weblogs gehaald.

  Like

 9. fredvanderwal permalink

  EN VERDER ZOU IK GRAAG VERSCHOOND BLIJVEN VAN AANVALLEN, ZEKER IN HET OPENBAAR.

  Like

 10. fredvanderwal permalink

  IK WIL NAMELIJK OOK NIETS MET JOU TE MAKEN HEBBEN. KOMT DAT EVEN GOED UIT?

  Like

 11. fredvanderwal permalink

  En verder, lieve lezers en lezeressen, moet ik even bijkomen van een dag of tien vol verwikke lingen, ruzies, misverstanden, haatcampagnes en bedreigingen

  Like

 12. fredvanderwal permalink

  …even min anti snurkbeugel afgorden en de glasbreukmelder van de afslankband halen en dan kunnen we er weer tegen aan. Dagen lang niet meer dan 4 à 5 uur kunnen slapen. Afgelopen nacht voor het eerst weer 8 uur. en O O O wat voelen me dan ons weer goed….

  Like

 13. fredvanderwal permalink

  TENMINSTE ÉÉN VOORINGENOMEN DAME VAN EXTREEM LINKSE SIGNATUUR ZAL IN MIJN REACTIE BIJ Y. WEL WEER BIJ VOORBAAT EN ONTERECHT CONSTATEREN DAT IK EEN KUT NAZI, NEO FASCIST, WILDERS AANHANGER, BOEF EN STOUTE JONGEN BEN. TOCH WIL IK MIJN REACTIE HIER NEER ZETTEN.

  fred van der wal says:
  28/09/2014 at 09:40
  @Fred : alle kindertjes worden geboren als kindertjes die nergens in geloven. Dat geloof wordt er thuis en op school op geplakt. Het zou dus goed zijn als er alleen maar openbare scholen waren, met godsdienst als facultatief vak.

  Fred van der Wal: Mee eens. Het is een culturele verworvenheid. Het streven naar één grote openbare school ? Geef mij maar diversiteit en geen eenheidspap. Uit mijn ervaring met veel onderwijstiepes en diverse scholen van antroposofies tot openbaar in de zestiger jaren kies ik met een lichte voorkeur en onder voorbehoud voor de christelijke school. Of die ideaal is? Helemaal niet. We leven niet in het paradijs maar in een gebroken wereld, zoals de gereformeerden zeggen.
  In Amsterdam gingen mijn dochters in de jaren 70 trouwens naar een blanke, christelijke school in Amsterdam zuid. De multi culti problemen in de (dankzij de dictatuur van een links gemeentebestuur) hoofdstad ijlden de landelijke ontwikkeling in alle hevigheid voor dus vandaar mijn keuze.
  Ik stem ook geen Wilders, helemaal niet en ben geen racist, maar minacht beslist niet de Westerse cultuur zoals extreem links dat al decennia lang doet op virulente wijze.
  En zie als gevolg een maatschappij in ontbinding met alle gevolgen van dien. Als je leest bij weblog Ezelgedachten over de immense problemen van het lager onderwijs ben ik bevoorrecht dat ik dáár nooit in verwikkeld ben geweest en heb geen spijt van mijn keuze.

  Like

 14. fredvanderwal permalink

  Mijn ervaringen met extreem links in de jaren ’70 wat betreft de toenmalige kunst aankoop commissies Amsterdam heb ik een en ander in weblogs indertijd vast gelegd.
  Vanuit die optiek sta ik uiterst argwanend tegenover elke dame of heer met extreem linkse utopistische dictatoriale idealen, want je compromisloze verbitterde verrader uit die kringen slaapt niet, maar zoekt medestanders.

  Like

 15. fredvanderwal permalink

  Als ik een portret van een extreem-linkse dame in potlood of olieverf maak betekent dit NIET dat ik iets wil met de desbetreffende, maar alleen maar respect wil uitdrukken. Ik wil namelijk helemaal niets van desbetreffende dames en sex heeft mij toch al zeer weinig te zeggen.
  Ik heb niets met extreem-rechts of extreem links als in politiek opzicht zeer gematigd mens.
  Ik drink liever een kopje kruidenthee met een model dan dat ik schoorvoetend haar hormonale huishouding binnen treedt met mijn pientere pookje in de Overdrive Modus, want je weet als gezonde Hollandsche jongen met Gotsijdanck twee gezonde longen niet wat je wachten staat en ik eis vooral een gezondheidsverklaring in vijfvoud met doorslagen en handtekening.
  Zo werd ik onlangs weer eens vedacht door een extreem linkse dame dat voor mij als geperveteer de kunsartiest het maken van een portret van haar een excuus was om haar tumtum te veroveren, want elke man is in deze optiek een varken, dus was ik al bij voorbaat een sexist, renegaat, revisionist, anti-communist, fascist, kut neo nazi en racist.
  De afgezaagde terminologie van extreem links voor alles wat de aanhang niet bevalt.

  Like

 16. fredvanderwal permalink

  Voor het binnen treden in mijn huis vind ik het wenselijk dat ik vantevoren de desbetreffende binnekomer langere tijd ken en de bezoeker geen extreme ideetjes aanhangt.

  Like

 17. fredvanderwal permalink

  ONBEKENDEN ZIJN DUS NIET WELKOM TER MIJNER HUIZE. IK HOOR DE PITBULL AL GROMMEN, DIE MALENDE KAAK OP 4 POTEN…

  Like

 18. fredvanderwal permalink

  VANNACHT VOOR HET EERST WEER GOED GESLAPEN EN WAT MAAKT DAT EEN VERSCHIL. IK BEN WEER HELEMAAL BIJGETROKKEN. NIET AFGETROKKEN OF DOORGETROKKEN. ZOUDEN ZE WEL WILLEN MIJN EXTREEM-LINKSE BROEDERS EN ZUSTERS.
  IK WIL ALLEEN NOG OMGAAN MET VROLIJKE LIBERALEN OF LIBERTIJNEN DIE LEUK DANSEN BIJ EEN DIXIELAND ORKESTJE VAN PIED PIPERS MAAR NIET IN HUN BLOTE REET.
  FIJNE RECHTSE MUZAK! HÉÉRLIJK! EN LAAT DE JUMPERTJES ZWAAIEN EN DE PARELKETTINKJES ZWEVEN. VOER VOOR NEO-CONS.

  Like

 19. fredvanderwal permalink

  Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

  Like

 20. fredvanderwal permalink

  Gisteren
  Land Bezichtigingen

  Netherlands VlagNetherlands 234
  Belgium VlagBelgium 15
  Verenigde Staten van Amerika VlagVerenigde Staten van Amerika 12
  France VlagFrance 2
  Italy VlagItaly 1
  Germany VlagGermany 1

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: