Spring naar inhoud

Verwijdering Robert Kruzdlo van Wikipedia ten gevolge van vandalisme en niet geautoriseerde poging in te grijpen in het lemma van Fred van der Wal (deel 2)

september 14, 2013

Verwijdering Robert Kruzdlo van Wikipedia ten gevolge van vandalisme en niet geautoriseerde poging in te grijpen in het lemma van Fred van der Wal (deel 2)

De hier onder getoonde IP nummers staan vermeld op de Wikipedia verwijderpaginas en zijn openbaar.

De (mislukte) verwijderingsprocedure tav Fred van der Wal is door Krudzlo, zoals in de loop van de procedure zal aangetoond worden, op grond van oneigenlijke argumenten en leugens gedaan. Een poging in te breken in het lemma van Fred van der Wal heeft geresulteerd in de terechte verwijdering van Krudzlo van Wikipedia wegens vandalisme, zoals het begrip wordt gehanteerd door Wikipedia indien opzettelijk beledigende en/of onjuiste context wordt geplaatst door onbevoegden.
In tegenstelling tot hetgeen de zich meerdere malen van een proxy server bedienende mede stander van Krudzlo beweert is het lemma van Fred van der Wal niet in the picture gekomen van de moderator/gebruiker Zwitser123 door wijzigingen die Fred van der Wal onlnags zelf aanbracht, maar door het geknoei van Krudzlo, zoals bevestigd wordt door een reactie van een moderator die mij een persoonlijke email stuurde over zijn handelwijze.

Ook is duidelijk dat reeds in 2009 het lemma van Krudzlo door een moderator is voorgedragen voor verwijdering op grond van wat Wikipedia vandalisme noemt een invoeren van onjuiste behaalde prijzen en vermeldingen.

Tussen 2007 en 2012 zijn er diverse voorstellen gedaan door gebruikers/moderatie om Krudzlo te verwijderen. Laatst genoemde heeft (tevergeefs) veel moeite en tijd besteed aan handhaving van zijn lemma.

Verwijdering Robert Kruzdlo van Wikipadia ten gevolge van vandalisme en niet geautoriseerde poging in te grijpen in het lemma van Fred van der Wal

WIKIPEDIA: Deze pagina (Kruzdlo) is verwijderd. Ter informatie worden het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek van deze pagina hieronder weergegeven.

Heet inmiddels Robert Kruzdlo en is (jammer genoeg simultaan) opgepoetst door Bemoeial (Fred van der Wal?) en ondergetekende. Behoeft nog wat redactie en aandacht van kunstkenner. Sjabloon is overigens op miraculeuze wijze verdwenen. Niels(F)?ceterum censeo formulam wikify delendam esse 7 sep 2007 02:02 (CEST)

Verwijderingsnominatie Robert Kruzdlo

Beste Devens (Kruzdlo),

één of meerdere pagina’s die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Robert Kruzdlo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina’s/Toegevoegd 20090215 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. –E85Bot 16 feb 2009 01:06 (CET)

Deze pagina is verwijderd. Ter informatie worden het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek van deze pagina hieronder weergegeven.

1 mrt 2009 01:32 Peter b (Overleg | bijdragen) verwijderde “Robert Kruzdlo” ‎ (sessie 01032009 ne)

Robert Kruzdlo – wiu (wellicht NE). De relevantie blijkt niet uit de tekst. Daarnaast wordt er genoemd dat de beste man drie keer Prix de Rome heeft ontvangen (wat op zich al opvallend is, voor een aanmoedigingsprijs) terwijl hij niet staat tussen de winnaars van de prijs op het bijbehorende lemma.

Wowu 15 feb 2009 15:02 (CET)

Overleg gebruiker: 81.34.92.122 Waarschuwing – dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia. Het Ip nummer is van Kruzdlo.

WIKIPEDIA: 23 nov 2011 18:26 Kattenkruid (Overleg | bijdragen) verwijderde “Robert Kruzdlo” ‎ (De inhoud was: “Wilt u zo vriendelijk zijn alles, maar ook alles te verwijderen aangaande de verwijdering op Wikipedia. Ik wil geen enkele tekst zien op Google. Dus wilt u alles…” (81.34.92.122 was de enige auteur)

WIKIPEDIA: 22 nov 2011 11:28 MoiraMoira (Overleg | bijdragen) verwijderde “Robert Kruzdlo” ‎ (Geen zinvolle inhoud)

WIKIPEDIA: 21 nov 2011 17:37 MrBlueSky (Overleg | bijdragen) verwijderde “Robert Kruzdlo” ‎ (Geen zinvolle inhoud: De inhoud was: “Ik R. Kruzdlo zal ook en klacht indienen bij de Klachtencommisie. Want het lijkt er op dat hier een intelginet (?) besluit si (?) genomen waarom ik zelf heb gevraagt. (Spelfout) Wa…” ([[Special:Contributions/81.34.92.122|81.34.92.122])

WIKIPEDIA: 21 nov 2011 12:09 Peter b (Overleg | bijdragen) verwijderde “Robert Kruzdlo” ‎ (De inhoud was: {{Infobox kunstenaar | naam = Robert Kruzdlo geboren = 27 april 1949

WIKIPEDIA: Overleg gebruiker: Zwitser123

Ouder overleg in het Overleg_gebruiker:Zwitser123/archief1 Fred van der Wal

WIKIPEDIA: Dag Zwitser123,

Als je bovenstaand artikel wil nomineren als NE (Niet Encyclopedisch) , wil je het dan ook even melden op WP:TVP, anders gebeurt er niks mee en blijft dat sjabloon er tot in lengte van dagen op staan. Ik dacht trouwens dat ik net de nodige opschoning gedaan had om alle promo eruit te halen, en zelfs een onafhankelijke bron toegevoegd had. Over dat NE, Fred is een kunstenaar met een aanzienlijk opus en vele tentoonstellingen in meerdere landen, lijkt me dat hij toch wel E genoeg is, zie ook WP:REL#Kunst. Groeten, .marc. (overleg) 13 dec 2011 15:46 (CET)

WIKIPEDIA: Ik heb nog een paar externe bronnen toegevoegd, wellicht kan je overwegen om je nominatie ongedaan te maken. Groeten, .marc. (overleg) 13 dec 2011 15:56 (CET)

WIKIPEDIA: Oeps, dat met het toevoegen op tvp had ik vergeten, sorry. Voor wat betreft de bronnen: de regel is toch, dat anderen dan de persoon zelf “getuigen” dat het een kunstenaar is met invloed/aanzien of wat dies meer zij. De nu genoemde bronnen tonen aan, dat hij (van der Wal) als kunstenaar werkt, maar niet meer dan dat – dus nog NE. Zwitser123 (overleg) 13 dec 2011

16:07 (CET)

(wordt vervolgd)

From → Zonder categorie

11 reacties
 1. fredvanderwal permalink

  Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

  Like

Trackbacks & Pingbacks

 1. EX VKBLOG STALKER STUURDE ONDER MIJN NAAM BEDREIGINGEN EN MAILS ROND O.A. AAN COLLEGAS, GALERIES ZOALS WARNARS, KUNSTE NAARSCOLLECTIEVEN EN HET VOORMALIGE SCHERINGA MUSEUM | Fredvanderwal's Weblog
 2. EX VKBLOG STALKER STUURDE ONDER NAAM FRED VAN DER WAL BEDREIGINGEN EN MAILS ROND O.A. AAN COLLEGAS, GALERIES ZOALS WARNARS, KUNSTENAARSCOLLECTIEVEN, HET STEDELIJK MUSEUM EN HET VOORMALIGE SCHERINGA MUSEUM | Fredvanderwal's Weblog
 3. Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! U heeft het artikel Robert Kruzdlo aangemaakt… | Fredvanderwal's Weblog
 4. “Verweer volgens de Amerikaanse en Internationaal recht om Fred van  der Wal te vervolgen….” snorkt kunstenaar in ruste Krudzlo | Fredvanderwal's Weblog
 5. Fred van der Wal: Ik zie dat stalker Kruzdlo weer bezig is een verkeerde voorstelling van zaken te geven op Wikipedia | Fredvanderwal's Weblog
 6. Over de heisa rond en de mislukte terugkeer van J.W.Robert Kruzdlo op Wikipedia waar hij indertijd van af werd gejorist | Fredvanderwal's Weblog
 7. Fredvanderwal's Weblog
 8. WEER EEN VERKEERDE VOORSTELLING VAN ZAKEN DOOR ‘AMERIKAAN’ ROBERT KRUZDLO IN ZIJN WANHOOP AL JAREN LANG GEBAND TE ZIJN VAN WIKIPEDIA | Fredvanderwal's Weblog
 9. VOLKOMEN ONBEGRIJPELIJK VERHAAL IN DAGBLAD ‘TROUW’ 21-11-2016 OVER FRED VAN DER WAL DOOR EEN MIJ TOTAAL ONBEKENDE J.W. KRUDZLO | Fredvanderwal's Weblog
 10. HIJ HAD “TWEE FREDJES DOOR ELKAAR GEHAALD” & DEED ZIJN BEKLAG… | Fredvanderwal's Weblog

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: