Spring naar inhoud

FOLTEREN EN ANDERE TERLOOPSE SADOMASOCHISTISCHE OBSESSIES. MIJN LIEVELINGS ONDERWERP (DEEL 3)

november 4, 2012

FOLTEREN EN ANDERE TERLOOPSE SADOMASOCHISTISCHE OBSESSIES. MIJN LIEVELINGS ONDERWERP (DEEL 3)

De priesters eisen op plechtige toon dat geen lichaamsdeel wordt overgeslagen en kijken goed keurend toe als haar schaamdelen kaal geschoren er bij liggen als een sappige roze mossel met omgekrulde kokette schaamlippen die haar schaamdeel het aanzien geeft van een smachtende smartelijk gekrulde sensuele mond, zoals de biseksuele C. had in 1967. Zullen zij haar schaamlipen aan elkaar naaien zodat elke beweging pijn doet? Naalden kruislings door haar tepels om het vlees te kruisigen? De zoenlippen van haar gezicht dicht naaien? Met een gloeiende staaf ijzer het licht uit haar ogen schroeien?
Als het kaal scheren eindelijk klaar is gaan de mannen over tot de uitvoerige naaldentest voor het Duivelsmerk.
Die kleine, ongevoelige plek op het wonderschone lichaam van de vrouw die haar Duivelse Meester de Satan zelve heeft achtergelaten bij de sexuele omgang met de heks als teken van zijn seksjuwelen duivelse vakmanschap-meesterschap zullen zij eerst eens gaan opsporen.
De mannen nemen met een plechtig gebaar allen een lange scherpe naald ter hand en steken met een koude wellust honderden malen om beurten de naalden in het vlees van de vrouw. De eerste foltering is een feit.
De folteraars weten uit ervaring dat ieder lichaam zekere voor pijn ongevoelige plekken kent, maar waarom zouden zij haast maken met het prikkelen op plaatsen daar waar zij succes zouden kunnen heb ben, hetgeen een einde aan deze heel speciale foltering zou maken.
Het is zaak voor de sadistiese folteraars deze pijniging zo lang mogelijk te laten duren om te kunnen genieten van de opwindende aanblik van het kronkelende naakte vrouwenlijf. Elke keer windt het de mannen weer op om langzaam naalden te steken in alle intieme plekken van een aan hun sadistiese willekeur overgeleverd mooi lichaam.
De naalden worden bij voor keur gestoken in de borsten, kruislings dwars door de gevoelige, stijve tepels, oksels, voetzolen, schaamlippen, clitoris, anus, dijen en billen van de vrouw.
Bij elke punctie schreeuwt zij het uit.
Als de tepels niet uit zichzelf stijf gaan staan of als er sprake is van een zogenaamde luie tepel dan is daar de schaal met ijs klonten om de tepel even aan het schrikken te maken.
Iedere keer dat de vrouw luidkeels en wanhopig schreeuwt in haar pijn schudden de priesters teleurgesteld het hoofd omdat het merk van de duivel weer niet gevonden is en wenken de sexueel opgehitste beulen ongeduldig om verder te gaan, die er steeds meer plezier in gaan krijgen. Eén van de priesters wijst naar het houtskoolvuur met de gloeiende tangen en roedes en vraagt de vrouw weer haar zonden te bekennen, want anders…dan wacht haar het eeuwige vuur!!!
Voorlopig is er echter voor haar alleen het tijdelijke vuur van de rood gloeiende folterwerktuigen.
Een gloeiende roede wordt uit het vuur gehaald en haar getoond. De Godsmannen zwaaien langzaam het rood gloeiende ijzer vlak voor het gezicht van de vrouw. Even de tepel schroeien is voorlopig wel genoeg, zegt een priester zuinig, die zich onderdehand openlijk en schaamteloos masturbeert ter wijl hij begerig naar het kronkelende lichaam van de vrouw kijkt als haar gevoelige tepel de hitte ervaart van de gloeiende pook, die heel langaam dichterbij komt om het moment van de opperste pijn en oordeel uit te stellen.
De ene tepel wordt vakkundig geschroeid. Daar is het gesis en de stank van verbrand vlees.
De vrouw gilt uitzinnig en valt dan flauw.
De priesters spuiten hun sappen op dat moment vrolijk in het rond en brengen haar met hun geile poten liefdevol weer bij kennis door een doek gedrenkt in ammoniak tegen haar neusje te houden.
Ze mag wat wijwater drinken als beloning en krijgt een as kruisje op de zwaar gekwetste tepel en haar venusheuvel.
De priesters glimlachen begijpend naar haar met een zuinig roomsch pruimedanten mondje en geven een wenk dat de tweede tepel nu ook geschroeid kan worden.
Weer schreeuwt de vrouw even uitzinnig als de eerste keer en verliest weer voor enige tijd het bewustzijn.
De priesters trekken zich voor de tweede keer af en komen brullend van sadistiese sexuele lusten klaar onderdehand een Weesgegroetje biddend en met jammerende uithalen Maria aan roepen en de Paus zalig verklaren.
Een tweede keer wordt zij bij gebracht en weer ziet zij de genotzuchtig glimlachende gezichten van de roomsche geestelijken met de dunne, wrede lippen en de duidelijk zichtbare erecties die een driehoekige tent projectren in de ruwe, bruine stof van de stinkende monniks pijen.
Als ze weer helemaal bij kennis is ligt zij uitgestrekt spread eagled aan enkels en polsen geboeid op het rek van de schande. De folteraars en priesters verkneukelen zich bij de aanblik van de strak vast gebonden naakte vrouw die met gespreide armen en benen wacht op wat komen gaat. Ze zullen haar eerst maar eens een etmaal zonder eten of drinken laten hangen. ….

(wordt vervolgd)

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: