Spring naar inhoud

PIEK SPANNING IN DE TENT TOEN IK DE TWEE ELECTRO TENS UNITS AAN SLOOT OP…

juni 16, 2012

PIEK SPANNING IN DE TENT TOEN IK DE TWEE ELECTRO TENS UNITS AAN SLOOT OP…

De behandeling is niet hetzelfde als in One Flew over The cuckoos Nest verzekerde ik haar om haar gerust te stellen toen ik de twee tens units aansloot om de door hem/haar zelf gekozen SM electro torture te beginnen.

Met het voor iedere liefhebber uitermate betaalbare Electro Digitaal Basis Regel Ground Control Station met LCD scherm kun je nu eens op een geheel andere manier uren lang genieten van de opvlammende seksuele electro lusten die elke moderne mens nu eenmaal in zich heeft.
Je sluit ze gewoon aan op het stopcontact en voilá; gaan met die banaan. Catootje krijgt haar eerste stroomstootje, zonder ampère veel misère, in bad twee kilowatt. Je geeft ze de volle bak. Hij geeft het haar, zij geeft het hem.

Gebit, tong en kaakgewricht moeten na afloop nog even goed functioneren als tevoren om schadeclaims en ellenlange juridische procedures te vermijden.

Door gebruik te maken van stroompulsen op de erogene zones ontstaan er spiertrekkingen. Rekken, trekken en strekken, volledig geautomatiseerd in een geclimatiseeerde ruimte. Scheelt weer heel wat eerlijk handwerk waar je het heen en weer in je pols van krijgt als het te lang duurt en de dame of heer maar niet op klaarkomen wil staan alhoewel een potje soppen in andermans/-vrouws intiem natuurlijk nooit weg is, maar daar kun je niet de Candy, de Tuk en de Chick bij doorploegen met rode koontjes. Voor je het weet heb je een lamme hand. De ware electrosex liefhebber wil dat voor komen door volledig geautomatiseerd lopende band ruk- en trekwerk te verrichten.
Hoe gaat het in zijn werk, zal de niet in SM goed ingevoerde lezer zich afvragen.
Luister naar mij!
Er ontwikkelt zich via kunstig aangebrachte plak elektrodes een ultiem sexo-sensueel supergevoel dat vele malen versterkt aanvoelt dan wat je normaal voelt.
Daardoor heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je door tienduizend grijp- graai en streelhandjes wordt gemasseerd hetgeen onveranderlijk een heel heftig orgasme en/of ontlading tot gevolg heeft voor de persoon die dit exclusieve electro genot mag ondergaan.
Het is zo effectief, kost nog geen scheet en een knikker. Altijd voordeliger per dozijn op de wallen waar je flink moet dokken doordat de dames daar eerst een taal bevoegheid van uit hun tweede mondje moeten verwerven. Kosten verhogend.
Men noemde electro sex wel eens “Zweepslagen uit het stopcontact”, maar dat is een veel te beperkte visie. Wie het ritueel eenmaal tijdens deze moderne en toch zo eigentijdse periode van sexuologische eerste lijns elektrifikatie heeft ervaren wil nooit meer terug, net zo min als het NS spoor weg valt te denken uit het hedendaags bestel.

Vier plak electrodes aangebracht op geringe afstand van de tepels, zodat geen lekstromen door de hartspier kunnen op treden of de pace maker op hol gaaat slaan, twee aan de schaamlippen of een electro cockring aangegord en twee aan de butt- en/og de vaginale bipolaire dildo plug zijn afdoende voor een paar uur intens plezier voor twee. It takes two electro cups of tea to tango!
Het electro Es Emmeren (werkwoord, afgeleid van het zelfstandig naamwoord Es Em) is een afspiegeling van The Electro Conculsive Therapy (ECT) in SM kringen beter bekend als ero polyvalent electro shocken.

Door die gruwel film met Jack Nicholson staat het electro shocken bij het gewone publiek al jaren lang in een kwaad daglicht, maar mannen en vrouwen die nooit verder komen dan de vanille sex van recht op en neer neuken in de missionaris handstand zijn niets gewend en nergens voor in.

Gewoon neuken is old fashioned, slaapverwekkend, goed voor sufkutten en klotenklappers, totally outdated, dat ritueel behoorde bij je opoe en opa. Leuk voor een doorsnee kantoorpikkie met zijn zwikkie en last van zijn rikketikkie. De moderne mensch kiest voor een update. Kicks najagen. Wie vraagt wordt over geslagen.
Bij doorgewinterde SM-ers die ook behandelingen ondergaan met naalden, spelden en kleine incisies in de huid met scalpels bij bewustzijn neemt de electro torture een belangrijke plaats in vanwege de veiliheid en het feit dat het geen sporen na laat, dus de partner van de doorgewinterde masochist(e) zal niets bemerken bij inspectie als hij/zij weer onraad ruikt .

De beginner die nog niet zeker is van zijn/haar zaak of electro torture zijn/haar ding is laat ik altijd ruim vantevoren een clandestien Valium preparaat slikken om lekker ontspannen het SM ritueel te ondergaan op de folterbank naast de automatische zekeringenkast. Zo houdt je de aanvoer lijnen kort tussen producent en consument, een eerste vereiste in marketing land zoals ik leerde op dee opleding voor Account Executive in de reclame bizz.
Op vol vermogen er tegen aan en recht zo die gaat! En valt de stroom uit dan is daar de diesel aggregaat die constant 4 kilowatt levert.

Ik eis van de onderdanige dat hij/zij zich twee maal per week aandient om minstens ander half tot twee uur naakt of in opengewerkte zwart leren lingerie met speelopeningen het electro SM ritueel te ondergaan zodat de behandeling ook daadwerkelijk effectief is.
Behalve de derde oksel moet het lichaam zich glad geschoren aandienen.
Waarom dan de derde oksel buiten beschouwing laten als U op andere terreine zo tolerant bent zult U mij vragn? Voor U eeen vraag; voor mij een weet. Heel simpel. Omdat Meester Fred niet van kale kleuterkutjes houdt.
Een behoorlijke bos schaamhaar voor de deur hoort er nu eenmaal bij in het leven. Daarom.

Electro SM. Het is een uitermate efficiënte manier om de onderdanige op prikkelende wijze bij te brengen wie nou eigenlijk de baas is over zijn of haar reacties. De Electro Sex Balzak parachute wilde ik nog wel eens gebruiken bij weerspannige, ruim bemeten heren die als ex paraccommando hadden gediend in het Nederlandse leger, die koene boys weten wat het betekent als een parachute zich niet opent op tijd. Nee, dan gaat het van Kaboemmm en zo plat als een dubbeltje!
Fetish Fantasy Shock Therapy met dit Electro Digitaal Basisstation met LCD scherm kun je nu eens op een geheel andere manier genieten van de seksuele lust die elk mens nu eenmaal in zich heeft als toeschouwer maar vooral als deelnemer.
Depressieve dulle tieps zie je weer tot leven komen op de maat van de stroomstoten die vanaf een frequentie van twee hertz zijn toe te dienen met een wisselende stroomsterkte van 20 tot 80 milliampère. Zwei Herzen im Vierteltakt. Ein Glückschwein muss kein Ferkel sein. Dat is toch ook zo?
Tijdens top SM sessies zie je bij doorgewinterde electro Es Emmers op volle spanning de vonken er in het donker er van af springen als miniatuur bliksemschichten en straalt het ganse lichaam een zacht, geruststellend licht uit. Je zou er als reine ziel een spannend jongensboek bij kunnen lezen, als je tenminste jongens leuk vindt, zonder daar paedophiele bijgedachten bij te krijgen, anders zit je goed fout.

Als bijwerkingen kunnen na afloop uiteraard uren lange pijn aan de gevoelige uiteinden van de mens, in het bijzonder de geslachtsdelen en tepels op treden en doorgaans sterk geheugen verlies zodat de onderdanige zich meestal nog na trillend van top tot teen met een taxi naar huis moet laten brengen. Bij gebruik van te veel vermogen begint het vlees te koken.
Toch ga ik daarbij heel gewetensvol te werk en monitor alle activiteiten via een aaantal plakkers op hoofd en borst om hersen- en hart activiteiten te meten en vast te leggen in een protocol. Het kwam vroeger in de begintijd van de SM praktijk wel eens voor dat de geëlectrificeeerde op zijn of haar levensspoor het loodje legde en werk dat maar eens weg als een vlekje, zeg.
Kun je weer een betonnen vleortje gaan storten in de badkamer na de provisorische begrafenis in je eigen huis. Ik noemde dat altijd een bedrijfs ongelukje of Pech Onderweg, afgekort een P-Ootje. Geef de dood een electro poot om op te gaan staan. Alle signalen op rood.

Bij de echte hard liners, de zogenaamde top electro slaven en slavinnen breng ik ook nog twee plakkers met elektroden aan op de slapen voor een additieve stroomstoot als ze beginnen te protesteren, dan ligt gelijk het spraakcentrum lange tijd lam. Het waakcentrum houdt er dan ook gelijk mee op en je hebt gewoon geen kind aan ze.
Verkeren ze in een k*tkramp dan dient een geflipte co- assistent via een infuus wel even wat licht narcosemidddel en een spierverslapper toe waardoor het slachtoffer in zijn of haar roesje helemaal willoos is en wel vaag bij kennis blijft, maar zich niet meer kan bewegen.

Hoe gaat de electro torturer gewetensvol te werk? Het ene been wordt extra afgebonden met een wit katoenen koord-in sommige allochtone sambo culturen is wit voor de soewartmensch de kleur van de dood en niet zwart- opdat de spieren daar niet verslappen en duidelijk zichtbaar blijft hoe de stuiptrekkingen stuip trekken en de rillingen geod doorkomen zodat elke toeschouwer en passieve deelnemer ziet hoe de gefolterde vleespartij op de folterbank reageert.
Soms liggen ze te schoppen en te trappelen alsof ze een kickboks les volgen. Het geeft wat lawaai, maar de gecapitonneerde deuren en wanden van de SM folterkelder laten geen enkele geluid door.
Ligt de onderdanige half in dromenland weg te dommelen krijgt hij/zij een paardenbit in, eventueel een zadel met stijbeugels voor het paardje rijden achteraf of krijgt het eigen slipje in de slavenbek gepropt als geluiddemper. Je wil in je toegeeflijkheid als Electro Masterde teugels dan wel eens even laten vieren omddat de boog niet altijd gespannen kan staan.
Bij het klappertanden op de maat van de laag frekwente schokken wilden nog wel eens hele gebittenbakken aan barrels klepperen, dan hield je een bek over met alleen nog maar wortels.
De glazuur schilfers spatten in het rond.
Geen geluid voor een beschaafde, in- en ingevoelige kunstschilder zoals Uw Meester ter plaatse. Het refereerde te veel aan het knekelhuis op de doden akker.
Gebit, tong en kaakgewricht moeten na afloop nog even goed functioneren als tevoren om schadeclaims en ellenlange procedures te vermijden.

Als dienstdoende onbezoldigde gecertificeerde vrije tijds SM folter functionaris op vrijwillige grondslag schakel ik de stroom in, draai de potentiometers op twee en kijk nauwlettend naar de hart monitor, zodra de pulsen veranderen in alleen nog maar één lijn waardoor de onder danige op weg is naar de flat liner status schakel ik even een tandje terug en steek een joint op of een Lucky Strike hetzij een Golden Fiction filter.
Net als in de wielersport heel even terug schakelen naar een lagere versnelling anders heb je voor je het weet een lekke pijp en is je bidon ook nog leeg. Toch blijf je bij de les met je wiet pas.
Het gezicht van de geboeide man of vrouw vertrekt in wellustige vreselijke krampen als de stroom door het vlees jaagt. Alle alarmbellen in het lichaam van de electro kandidaat gaan rinkelen. Alarmfase drie Botlekgebied.
Ook het niet gedrogeerde been begint te schokken als in een woest orgasme. De voet draait als een razende molenwiek in het rond en het virtuele corpus delicti wil zich los maken als Frankenstein op de folterbank in een horrofilm om vrij rond te kunnen zweven door de ruimte. De schopstoel.
Een enkele keer blijkt de dosis spierverslapper en narcose te weinig en als je dan de stroom inschakelt ligt het hele lijf te schokken en te bokken alsof er een woest triootje aan de gang is tijdens een gang bang. Pas in die conditie blijkt hoe sterk de mens is. Menigeen schiet dan uit dd ekrammen, kettingen breken en leren banden springen als elestiekjes.
De spanning trekt helemaal weg als de stroom even wordt uitgeschakeld om daarna weer op volle kracht uren lang langs de zenuwbanen te jagen.
Over een paar uur zal het zelf gekozen slachtoffer bijkomen in een verduisterde douche cel op de koude tegels en een ijskoude douche ondergaan om te kalmeren.

Herinner je je nog Dr Bibber en DR Flubber met zijn l*l van rubber nog uit je jeugd? Dit is de SM-versie er van ! Deze installatie is een nieuw hoogtepunt op het gebied van het eeuwen oude cock and ball torture. Een man heeft zijn klokkenspel niet voor niks gekregen en in SM setting gata het dan van Bim Bam Beieren, de koster lust geen eieren, wat lust de koster dan? K*tspek in de pan! Dat is me een lekkere koster dan.

Behalve dat je de druk op l*l en ballen heel gecontroleerd op kunt vijzelen, biedt dit electro board je ook talloze mogelijkheden voor electrische aansluiting.

Het hele basispakket bestaat uit de volgende onderdelen:
– 1Moederboard 32 cm lang met cockring
– 1 Master Unit Topplaat voor je ballen
– 1 Master Topplaat voor je penis
– 8 Vlindermoeren
– 1 Y adapter
– 1 Inverse Y adapter = splitter
– 2 Extra snoeren

Dit leuke stuk speelgoed is prima geschikt voor mannen van acht tot tachtig om met twee of zelfs meer electrokasten tegelijk te bewerken.
De sensaties / pijnigingen die je zo kunt bereiken, indien juist bediend, zijn ongekend, We raden wel aan om het board en al zijn mogelijkheden eerst eens rustig op jezelf uit te proberen en pas dan je in het SM electro plantsoen te gaan bewegen! Het blijft op eieren lopen!

(wordt vervolgd)

3 reacties
 1. fredvanderwal permalink

  Den Vrolijke Franske Dubbelvoet, da is me toch ook ne vozert, zulle! En zo wint Lokeren van Ukkel de wedstrijd door een pinantie. De strafschop! Eentje in een cadeauverpakking.
  Amai, zijt ge nu helegaar in Uwe gat gebeten? Gij gobbelende gezer! Nog heel wat katjes te geselen hebben in de punaisebroek? Verfroemeld van de pik schuif af gaan? Dan gaat gij toch even op visitee bij de mutualiteit?

  Like

 2. fredvanderwal permalink

  FOLTEREN EN TERLOOPSE OBSESSIES (DEEL 15)

  Door leken wordt S.M. altijd weer ten onrechte in verband gebracht met nazi praktijken. Amnesty International, een organisatie van terecht verontwaardigde schoolmeesters en humanistiese wereldverbeteraars die zich overal met flagrant onrecht bemoeien, heeft in mei 1985 een artikel over het tribunaal rond Mengele, de voormalige S.S. kamparts te Auschwitz, eveneens en passant veroordelende, moralistiese uitspraken gedaan over S.M. en haar aanhangers en beoefenaren.

  Hoe haalt iemand het in zijn hoofd SM op één lijn te plaatsen met Nazi praktijken?

  Na de lessen van de tweede wereldoorlog zijn er veel meer redenen om geen lid te worden van een neo nazi partij dan om dat wel te doen, zeggen de aanhangers van Amnesty International en doen daarmee een politiek korrekte belang rijke uitspraak van het nivo van de opengetrapte open deur.
  Toch zijn er kennelijk steeds weer mensen die zich voelen aangetrokken tot moreel verwerpelijke organisaties van extreem rechts .
  Om verontwaardigde lezeressen met klachten ovr mijn bijdragen gerust te stellen betekent de deelname en vermelding van zulke personen aan zo’n verwerpelijke organisatie niet dat ik daar goedkeuring aan geef. Integendeel. Ik stem nu eenmaal SP, hetgeen menigeen mij ook weer verwijt.

  Like

 3. fredvanderwal permalink

  Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: